Toimintaa päihdeongelmaisille

Päihdetyö keskittyy pääsääntöisesti henkilökohtaisiin keskusteluihin diakoniatyöntekijän kanssa. Keskusteluissa käydään läpi päihteiden mukanaan tuomia ongelmia ja etsitään keinoja raittiuteen ja elämänhallintaan.

Toiminnassa keskitytään mukaan tulevien ja heidän läheistensä hengelliseen hoitoon ja henkiseen jaksamiseen.

Seurakunta järjestää päihdeongelmaisille vuosittain leiripäivän leirikeskuksessa (Saukkoranta tai Kalajainen(2018)) yhdessä Ilmajoen seurakunnan kanssa. Järjestämme myös Kurikkalaisten joulujuhlan vuosittain Saukkorannassa.

Vaikeassa elämäntilanteessa voit aina ottaa yhteyttä myös seurakuntamme diakoniatyöntekijöihin.

Lisätietoja diakoni Tuomas Salmiselta.

Jurvan kappeliseurakunta Kurikan alueseurakunta
Virastotalo, Kauppatie 12
66300 Jurva

Vastuualueena mm. kehitysvamma-, mielenterveys-, päihde- ja aistivammatyö. Katso tarkemmin esittelystä.

Vastuualueet:
Kappeliseurakunnan kehitysvamma-, mielenterveys-, päihde- ja aistivammatyö, Yhteisvastuukeräys, Pappilankamari ja työttömien toiminta.

Aluevastuu:
Jurvasta Tuppi-Kentta, Koskimäki, Järvenpää, Närvijoki.