Taloustoimisto

Kurikan seurakunnan taloustoimisto sijaitsee kirkkoherranviraston yhteydessä virastotalolla.

Taloustoimiston tehtäviä:

• seurakunnan kirjanpito
  • palkkojen ja palkkioiden maksut
  • laskutus ja laskujen maksuliikenne
  • hautojen hoitosopimukset
  • kiinteistö- ja hautausmaahallinto

Haudanhoitoasioissa taloustoimisto hoitaa hoitosopimusten rahaliikenteeseen liittyvät asiat ja varsinaiseen hoitoon liittyvistä kysymyksistä vastaavat ao. hautausmaiden työntekijät.

Katso taloustoimiston työntekijöiden yhteystiedot täältä »

Laskutusosoite

Vaihtoehtoiset laskutusosoitteemme.

Paperilaskut

Osoite:
Kirkon Palvelukeskus/Kurikan seurakunta
++3060 ++
00026 Basware

Sähköpostitse

Sähköpostitse toimitettavat laskut lähetetään osoitteeseen kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com. Hyväksytty liitteiden tiedostomuoto on pdf. Pdf-tiedoston nimi saa sisältää vain seuraavia merkkejä: [A-Z], [a-z], [0-9], [.], [ _ ]. Liitteenä olevassa laskussa laskutusosoite on oltava yllä oleva osoite. Vain yksi lasku/sähköpostin liite.

Verkkolaskutus

Toivomme kuitenkin, että siirtyisitte verkkolaskutukseen:

Verkkolaskuosoitteemme on 003701802443 ja operaattorimme on Basware (tunnus on BAWCFI22).

Y-tunnuksemme on 0180244-3.

Maksuehdoksi laskuihin toivomme (väh.) 14 pv netto, että lasku ehtii hyväksymiskierrolta ajallaan maksuun.

Huomioikaa, että osoitteeseen tulee lähettää vain laskuja ja sitä ei voi käyttää tavaran toimitukseen, mainosten lähettämiseen tms. Lisätiedot taloustoimistosta Aila Salosaarelta.

Laskutusohje myös tallennettavassa muodossa »