Lähetystyö

Lähetystyö perustuu Jeesuksen antamaan lähetyskäskyyn: " Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni; kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." Mark. 28:19-20

Lähetystyössä kerrotaan ilosanomaa Jeesuksesta Kristuksesta ja palvellaan lähimmäistä lähellä ja kaukana. Lähetystyö kuuluu ihan meille jokaiselle!

Sinäkin voit olla mukana tekemässä lähetystyötä.

Tule Sukkapiiriin kutomaan sukkia, kirpparille myyjäksi, vauvakassien tekijäksi, kahvin myyjäksi tai leipojaksi tapahtumiin. Lähetystyöhön voit tuoda mukaan oman osaamisesi, kaikkia tarvitaan. Tehdään yhdessä hyvää.

Löydät lähetyksen myymälät tästä linkistä.

Lähetyssihteeri-nuorisotyönohjaaja
Lähetyskanttuuri/Toivola, Kurikantie 15
61300 Kurikka
Diakoniatyöntekijä-lähetyssihteeri
Jalasjärven kappeliseurakunta
Virastotalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Diakonian vastuualueena mm. näkövammaiset, kuurot ja mielenterveysväki. Katso tarkemmin esittelystä.

Vastuualueet:
Jalasjärven kappeliseurakunnan hävikkiruoan jako, mielenterveysväki, näkövammaiset ja kuurot. Myös kappeliseurakunnan Koskuen olopäivä sekä Ylivallin päiväpiiri.

Aluevastuu:
Jalasjärveltä Aho, Jokipii, Kanto, Keskikylä, Ilvesjoki, Koskue ja Ylivalli.

Diakoniatyöntekijä-lähetyssihteeri
Jurvan kappeliseurakunta
Virastotalo, Kauppatie 12
66300 Jurva

Vastuualueena mm. ikäihmiset, perheet ja Ruokapankki. Katso tarkemmin esittelystä.

Vastuualueet:
Jurvan kappeliseurakunnan ikäihmiset, olopäivät, surutyö ja Ruokapankki, sekä koko seurakunnassa perheet.

Aluevastuu ja diakonia- ja seurakuntapiirit:

Jurvasta Kesti, Tainuskylä, Niemenkylä, Metsäkylä, Sarvijoki, Kirkonkylä.