Hanna-rukouspiiri

Jalasjärven seurakuntatalo

Tervetuloa Hanna-työhön rukoilemaan maailman naisten puolesta. Mukaan ovat kaikki tervetulleit, miehet ja naiset, ikään katsomatta. Huom klo 10.30

Piirissä tutustumme Hanna-työhön syvemmin. . Rukoilemme myös Hanna-rukouskalenterin aiheen ja omien rukousaiheiden puolesta.Piiristä saat mukaan rukouskalenterin, jossa on joka päivälle lyhyt rukous eri puolilla maailmaa olevien naisten puolesta. Tämän kalenterin rukouksia voit rukoilla oman aikataulusi mukaan kotona.

Tule mukaan! Käytetään yhdessä maailman tehokkainta työkalua. Rukous toimii missä tahansa, milloin tahansa, millaiseen asiaan tahansa.

Jalasjärven kappeliseurakunta

Jurvan kirkko

Messu, mukana 50v sitten ripillepäässeet

Kaikki 50 v sitten Jurvassa ripillepäässeet kokoontuvat puolisoineen 2. Juhannuspv. Luomakunnan sunnuntai 24.6. klo Jurvan kirkko.

Jalasjärven kirkko

Pyhäpäivä: 5. sunnuntai helluntaista