Kerhotuokio perhepäivähoitajille ja lapsille

Jyrän seurakuntakoti

Kerhotuokio kokoontuu Jyrän seurakuntakodilla perjantaisin klo 9-10.30 noin kerran kuukaudessa ja on tarkoitettu perhepäivähoitajille ja lapsille.

Kerhotuokio aloitetaan aloitetaan yhteisellä hartaudella, joka sisältää lauluja, raamatunkertomuksia ja rukouksia. Ohjatun leikin jälkeen siiirrymme nautimaan aamupalaa. Ruokailun jälkeen lapset saaavat leikkiä ja hoitajilla on mahdollisuus yhteiseen keskusteluun.

Luopajärven kerhotila

Luopajärven perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kokoontumispaikka, jossa on ohjattua toimintaa sekä mahdollisuus vapaaseen leikkiin ja aikuisilla mahdollisuus keskustella keskenään.

Jyrän seurakuntakoti

Jyrän perhekerho

Jalasjärven seurakuntatalo

Soppapäivä

Tervetuloa soppapäivään! Myynnissä munkkeja ja arpoja yhteisvastuun hyväksi.