Hanna-rukouspiiri

Jalasjärven seurakuntatalo

Tervetuloa Hanna-työhön rukoilemaan maailman naisten puolesta. Mukaan ovat kaikki tervetulleit, miehet ja naiset, ikään katsomatta. Huom klo 10.30

Piirissä tutustumme Hanna-työhön syvemmin. . Rukoilemme myös Hanna-rukouskalenterin aiheen ja omien rukousaiheiden puolesta.Piiristä saat mukaan rukouskalenterin, jossa on joka päivälle lyhyt rukous eri puolilla maailmaa olevien naisten puolesta. Tämän kalenterin rukouksia voit rukoilla oman aikataulusi mukaan kotona.

Tule mukaan! Käytetään yhdessä maailman tehokkainta työkalua. Rukous toimii missä tahansa, milloin tahansa, millaiseen asiaan tahansa.

Jalasjärven kappeliseurakunta

Jalasjärven seurakuntatalo

Voimaannuttava naistenpiiri

Tervetuloa etsimään voimaa ja virkistystä Jumalan sanasta.

Arja ja Pekka Saarella Pihlajatie 12

Kirkonkylän diakoniapiiri Saarella Pihlajatie 12

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Jurvan pappila

Raamattuilta