Keskikylän diakoniapiiri

Marja-Liisa ja Aatos Lintulalla, Pentinmäentie 11, Jalasjärvi

Tervetuloa kaikki diakoniasta kiinnostuneet ihmiset diakoniapiiriin!

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Jalasjärven kappeliseurakunta

Sirkka ja Vesa Mäki, Mäentie 23

Sarvijoen diakoniapiiri

Tervetuloa Sarvijoen diakoniapiiriin!

Marjatta ja Veli Oja-Kaukola, Luopa-Kaukolantie 118

Luovan diakoniapiiri ja vuosikokous

Tervetuloa diakoniapiiriin ja vuosikokoukseen kaikki diakoniasta kiinnostunet Oja-Kaukolaan! Suunnittelemme kuluvaa vuotta.

Anneli ja Tapio Harmasella Lehtotie 2, Kurikka

Kirkonkylän diakoniapiiri ja vuosikokous Harmasilla

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.