Keskikylän diakoniapiiri

Marja-Liisa ja Aatos Lintulalla, Pentinmäentie 11, Jalasjärvi

Tervetuloa kaikki diakoniasta kiinnostuneet ihmiset diakoniapiiriin!

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Jalasjärven kappeliseurakunta

Laila Kalliolla Saumantie 29 as 5

Kirkonkylän diakoniapiiri, Kurikka

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Katri ja Veikko Hytösellä, Lehtotie 9

Kirkonkylän diakoniapiiri, Kurikka