Romanileiripäivä

Saukkorannan leirikeskus

Tervetuloa Saukkorantaan romanileiripäivään!

To 3.8 klo 11-18 romanileiripäivä Kurikan Saukkorannassa. Ilm. 2.8 menn. diak.tstoon, p.06-4510140. Ruoka 5 €, alle 15v. maksutta.

Aluksi ruokailu klo 11-12. Sen jälkeen ohjelmaa, mm. hartaus Riihikirkossa. Sään salliessa pelejä, frisbeegolfia ym. ohjelmaa myös ulkona. Lastenohjaajat järjestävät lapsille omaa tekemistä.

Iltapäiväkahvit, mehut, lätyt ja makkarat ulkona paistopaikalla.

Ennen kotiinlähtöä vielä iltapalaa.

Mukana diakoniatyöntekijä Mervi Laasanen, kanttori Miia Latva-Nikkola sekä seurakunnan lastenohjaajia.

Luopajärven kerhotila

Luopajärven perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kokoontumispaikka, jossa on ohjattua toimintaa sekä mahdollisuus vapaaseen leikkiin ja aikuisilla mahdollisuus keskustella keskenään.

Jyrän seurakuntakoti

Jyrän perhekerho

Kotoplassi, Linjatie 55

Kotoplassin hartaus

Tervetuloa Kotoplassin hartauteen!
Tilaisuus on tarkoitettu asumisyksikössä asuville ja heidän läheisilleen.