Oppaan diakoniapiiri

Saarelanmäentien laavu, Kurikka

Saarelanmäentien laavulle Oppaan diakoniapiiriin!

Oppaan diakoniapiiri kokoontuu Saarelanmäentie laavulla. Sateen sattuessa diakoniapiiri Riitta Aallon luona. Emäntänä Riitta Aalto.

Mukana diakoniatyöntekijä Elisa Hautala.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan. Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa

(Jal) vanha srk-talo

Lähetyksen kirpputori