Sururyhmä

Sururyhmä Kurikan seurakuntakeskus

Kokoushuone

Ilmoittautuminen on päättynyt

Sururyhmässä on mahdollisuus käydä läpi menetykseen ja suruun liittyviä kysymyksiä luottamuksellisesti yhdessä muiden omaisensa menettäneiden kanssa.

Seurakunnan järjestämä sururyhmä alkaa 6.9. Sururyhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 18 Kurikan seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia. Jokainen kokoontuminen päättyy hartauteen.

Syksyn aikana kokoonnutaan kuusi kertaa puolitoista tuntia kerrallaan. Ryhmää ohjaavat pastori Teemu Leino ja diakoniatyöntekijä Elisa Hautala. Mukaan voi tulla koko Kurikan alueelta.

Ilmoittaudu sururyhmään etukäteen Elisa Hautalalle. Kts. yhteystiedot alta.

Kurikan seurakunta

Seurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Vastuualueena mm. vanhustyö, olopäivät, omaishoitaja- ja aistivammaistyö. Katso tarkemmin esittelystä.

Vastuualueet:
alueseurakunnan vanhustyö, olopäivät, omaishoitaja- ja aistivammaistyö, Yhteisvastuukeräys, Kirkonkylän päiväpiiri.

Aluevastuu:
Tuiskula, Kurikankylä, Salo, Myllykylä, Lusa-Syväoja, Luopa, Opas, Kamppi, Viitala, Kurikan keskustasta Nummi.