Salon diakoniapiiri

Sirkka Liikala, Meskaasentie 310

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren. Työntekijänä tästä piiristä vastaa Elisa Hautala.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kirkonkylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa illalla 19-21.

(Jal) vanha srk-talo

Lähetyksen kirpputori

Lähetyksen kirpputoori Vanhalla seurakuntatalolla

Jalasjärven seurakuntatalo

Kauppojen hävikkiruuan jako

Kauppojen hävikkiruoanjako

Kesärannan leirikeskus

Naisten kesäilta Kesärannassa

Tervetuloa viettämään leppoisaa iltaa Kesärannan leirikeskukseen (Mustalammintie 730) yhdessäolon merkeissä.