Luovan diakoniapiiri

Mirjami Rantamäki

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren. Työntekijänä tästä piiristä vastaa Elisa Hautala.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kirkonkylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa illalla klo 18-20.

Jalasjärven siunauskappeli

Kappelihartaus

Tervetuloa kappelihartauteen!

Kotoplassi, Linjatie 55

Kotoplassin hartaushetki

Tervetuloa Kotoplassin hartaushetkeen!
Tilaisuus on tarkoitettu asumisyksikön asukkaille ja heidän läheisilleen.

Saukkorannan leirikeskus

Kesäinen olopäivä Saukkorannassa

Kesäinen Olopäivä Saukkorannassa. Tervetuloa!