Lohiluoman diak.piiri

Miedon seurakuntakoti

Tervetuloa diakoniapiiriin Miedon seurakuntakodille!

Lohiluoman diakoniapiiri pidetään torstaina 5.10 klo 13.30 Miedon seurakuntakodilla. Emäntänä on Kirsti Asunmaa. Mukana diakoniatyöntekijä Mervi Laasanen.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.
Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.

to 24.5.2018 klo 7.00 - su 27.5.2018 klo 19.00

Viro

Tarton retki

Yhteinen miesten ja naisten kevätretki Viroon, jossa pääkohteet ovat Tarto ja Tallinna

Jalasjärven kirkko

Perhekirkko

Pyhäpäivä: Pyhän Kolminaisuuden päivä
Pyhäpäivän aihe: Salattu Jumala

Hiipiät ry:n maja

Närvijoen diakoniapiiri

Närvijoen diakoniapiiri kutsuu Kestin ja Järvenpään diakoniapiirit 28.5 klo 13 kevätretkelle Hiipiät ry:n majalle.