Kirkonkylän diakoniapiiri, Kurikka

Katri ja Veikko Hytösellä, Lehtotie 9

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren. Työntekijänä tästä piiristä vastaa Pirjo Sariola.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kirkonkylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa illalla klo 19-21.

Kotoplassi, Linjatie 55

Kotoplassin hartaus

Tervetuloa Kotoplassin hartauteen!
Tilaisuus on tarkoitettu asumisyksikön asukkaille ja heidän läheisilleen.

Lohtaja

Kurikan aluesrk:n diakoniaväen retki

Tervetuloa Diakoniaretkelle Lohtajan Vattajalle!
Retki on tarkoitettu kaikille alueseurakunnan seurakuntalaisille!
Erityisesti mukaan kutsutaan kaikella tavalla diakoniasta vastuuta kantavia sekä yhteisvastuukerääjiä.

Kotoplassin hartaus

Tervetuloa hartaushetkeen Kotoplassille!
Tilaisuus on tarkoitettu asumisyksikön asukkaille ja heidän läheisilleen.