Polven diakoniapiiri

Maija ja Olavi Peltosella, Polvenkylänt.143

Tervetuloa diakoniapiiriin Peltoselle!

Polven diakoniapiiri kokoontuu maanantaina 30.10 klo 13 Maija ja Olavi Peltosella, Polvenkyläntie 143. Mukana diakoniatyöntekijä Mervi Laasanen.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.
Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.

to 24.5.2018 klo 7.00 - su 27.5.2018 klo 19.00

Viro

Tarton retki

Yhteinen miesten ja naisten kevätretki Viroon, jossa pääkohteet ovat Tarto ja Tallinna