Pitkämön ja Lusa-Syväojan diakoniapiiri ja joulumyyjäiset

Pitkämön kylätalolla, Syväojantie 569

Tervetuloa diakoniapiiriin ja joulumyyjäisiin Pitkämön kylätalolle!

Torstaina 30.11 klo 13 on Pitkämön ja Lusa-Syväojan diakoniapiiri ja joulumyyjäiset Pitkämön kylätalolla. Emäntinä toimivat Seija Rajala ja Kaija Viertola.

Meklarina on Aarne Koski-Säntti.

Joulumyyjäiset pidetään huutokauppaperiaatteella, jolloin korkeimman tarjouksen tehnyt saa ostaa tuotteen. Joulumyyjäisiin saa lahjoittaa myytävää.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha) ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.
Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.