Mielenterveysväen jouluhartaus ja puuro

Riihikappeli, Saukkoranta

Tervetuloa mielenterveysväen jouluhartauteen ja puurolle Saukkorantaan!

Kokoonnutaan aluksi Riihikirkkoon, jossa vietämme jouluhartaushetken. Sen jälkeen siirrytään alataloon, jossa saamme nauttia joulupuuroa ja soppaa sekä kahvit ja jouluiset leivonnaiset.

Laulamme joululauluja ja vietämme mukavan yhteisen jouluhetken. Tilaisuus on maksuton. Mukana diakoniatyöntekijät Mervi Laasanen, Virpi Skytte ja Tuomas Salminen, sekä kanttori.

Kyyti Jurvasta Punaiselta tuvalta klo 13.15, Jalasjärveltä srk-toimistolta klo 13.15 ja Kurikan Franssinkodilta (Mäkitie 38 B 8) klo 13.45. Kyydin hinta Jurvasta ja Jalasjärveltä 5 €, Kurikan Franssinkodilta 2 €.

Ilmoittautumiset ja ruokavaliot Kurikan diak.tstoon, puh. 06 4510140, 7.12 mennessä.

Mukaan voit tulla vaikka et olisi ennen näissä tilaisuuksissa käynytkään! Tervetuloa!

Jalasjärven kappeliseurakunta, Jurvan kappeliseurakunta, Kurikan alueseurakunta

Jurvan kirkko