Jurvan pappila

Lähde mukaan perhekerhoon tutustumaan, leikkimään ja juttelemaan toisten lapsiperheiden kanssa!

Perhekerho kokoontuu kerran viikossa ja sinne voi tulla kaikki lapset äidin, isän tai muun kotona lapsia hoitavan aikuisen kanssa.
Aloitamme perhekerhon lyhyellä hartaushetkellä sekä laululeikeillä, jonka jälkeen tarjoamme kahvit, teen ja mehun. Muun syömisen voit tuoda mukanasi.
Lämpimästi tervetuloa !

Jurvan kappeliseurakunta

Luopajärven kerhotila

Luopajärven perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kokoontumispaikka, jossa on ohjattua toimintaa sekä mahdollisuus vapaaseen leikkiin ja aikuisilla mahdollisuus keskustella keskenään.

Jyrän seurakuntakoti

Jyrän perhekerho

Jalasjärven seurakuntatalo

Soppapäivä

Tervetuloa soppapäivään! Myynnissä munkkeja ja arpoja yhteisvastuun hyväksi.