Jyrän perhekerho

Jyrän perhekerho Jyrän seurakuntakoti

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kokoontumispaikka, jossa on ohjattua toimintaa sekä mahdollisuus vapaaseen leikkiin ja aikuisilla mahdollisuus keskustella keskenään.

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki lapset äidin, isän tai muun lapsia hoitavan aikuisen kanssa. Aloitamme kerhotuokion yhteisellä kirkkovuoteen liittyvällä hartaudella ja toimintatuokiolla. Tämän jälkeen on vapaata leikkiä ja keskustelua. Perhekerho on oiva tapa tuoda lapsi mukaan seurakunnan toimintaan pienestä pitäen. Samalla vanhemmille tarjoutuu mahdollisuus keskustella muiden vanhempien ja seurakunnan työntekijöiden kanssa omaan arkeen liittyvistä asioista.

Marjo Koskela
Seurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka
Pia Salisvuo
Vastaava lastenohjaaja
Seurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Kesärannan leirikeskus

Perhe- ja päiväkerholaisten retkipäivä

Tule mukaan perhe- ja päiväkerholaisten retkipäivään Kesärantaan!

Jyrän seurakuntakoti

Jyrän perhekerho

Tuiskulan koululla

Tuiskulan pyhäkoulu

Tule mukaan Pyhäkouluun - lasten omaan kirkkohetkeen !