Luopajärven perhekerho

Luopajärven kerhotila

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kokoontumispaikka, jossa on ohjattua toimintaa sekä mahdollisuus vapaaseen leikkiin ja aikuisilla mahdollisuus keskustella keskenään.

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki lapset äidin, isän tai muun lapsia hoitavan aikuisen kanssa. Aloitamme kerhotuokion yhteisellä kirkkovuoteen liittyvällä hartaudella ja toimintatuokiolla. Tämän jälkeen on vapaata leikkiä ja keskustelua. Perhekerho on oiva tapa tuoda lapsi mukaan seurakunnan toimintaan pienestä pitäen. Samalla vanhemmille tarjoutuu mahdollisuus keskustella muiden vanhempien ja seurakunnan työntekijöiden kanssa omaan arkeen liittyvistä asioista.

Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja mukaan voi tulla myös kesken kerhokauden. Kerhojen toiminnasta vastaavat seurakunnan lastenohjaajat. Silloin tällöin kerhossa voi vierailla myös muita seurakunnan työntekijöitä.

Koko Kurikan alueella ( Kurikan alueseurakunnassa sekä Jurvan- ja Jalasjärven kappeliseurakunnissa ) kerhokerta kestää puolitoista tuntia. Tulethan ajoissa paikalle.
Puolessa välissä nautimme omia eväitä ja seurakunta tarjoaa kahvia, teetä ja mehua.

Seurakuntatalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi
Seurakuntatalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi
Vastaava lastenohjaaja
Seurakuntakeskus, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Riihikappeli, Saukkoranta

Perhepäivä

Perhepäivät Saukkorannassa kutsuvat jälleen mukaan menoon ja toimintaan.
Tule sinäkin ja ota koko perhe mukaan!

Riihikappeli, Saukkoranta

Perhepäivä

Perhepäivät Saukkorannassa kutsuvat jälleen mukaan menoon ja toimintaan.
Tule sinäkin ja ota koko perhe mukaan!

Kurikan kirkko

Perhejumalanpalvelus

Pyhän Kolminaisuuden päivä, aiheena salattu Jumala. Kouluunlähtevien siunaaminen.