Säntti-Laulajan diak.piiri ja vuosikokous

Raili Kaistamaalla, Lauttasillant.126

Tervetuloa Säntti-Laulajan diakoniapiiriin ja vuosikokoukseen Kaistamaalle!

Säntti-Laulajan diakoniapiiri ja vuosikokous on ke 14.2. klo 13 Raili Kaistamaalla, os. Lauttasillantie 126. Mukana diakoniatyöntekijä Mervi Laasanen.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.
Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.
Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.

Aino ja Pekka Keski-Valkama Närvijoentie 398

Närvijoen diakoniapiiri

Tervetuloa Närvijoen diakoniapiiriin

Riikka ja Jari Männistöllä, Selkätie 90, Kurikka

Kampin kinkerit PERUTTU

Kampin kinkerit siirtyvät myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan! Tervetuloa kinkereille! Kinkerit ovat vanha perinne, joka kutsuu ­kyläläisiä tapaamaan toisiaan. Tämän vuoden aiheena on Pyhä – taivaan ja maan rajalla.

Jalasjärven seurakuntatalo