Tulilla: Kurpanvuori, Kalajainen

Tulilla: Kurpanvuori, Kalajainen

Kalajaisjärvi, Ilmajoki

Miehet kokoontuvat jälleen tulille, tällä kertaa Kurpanvuoren laavulle Kalajaisjärvelle. Kokoontuminen Kalajaisjärven leirikeskuksen (sen kunnan omistaman) parkkipaikalla klo 11.30, paluu samaan paikkaan noin kello 15. Käveltävä matka yhteensä noin 6,5 kilometriä.

Tämänkertainen reitti kulkee moottorikelkkauraa ja latupohjaa pitkin, eli umpihankikävelyä ei liene odotettavissa. Maasto ei ole kovinkaan haastava, mutta liukastahan tietysti voi olla, ja pakkasta. Omat eväät ja juomat mukaan. Hartaushetken laavulla johtaa Jarkko Siekkinen.

Yhteiskyydit lähtevät Jurvan kirkonmäeltä messun jälkeen noin kello 11.

Jurvan kappeliseurakunta

Aluekappalainen
Seurakuntatoimisto, Kauppatie 12
66300 Jurva

Miestyöstä vastaava pappi

to 24.5.2018 klo 7.00 - su 27.5.2018 klo 19.00

Viro

Tarton retki

Yhteinen miesten ja naisten kevätretki Viroon, jossa pääkohteet ovat Tarto ja Tallinna

Eläkeläisten retki Uuraisille

Tervetuloa eläkeläisten retkelle Uuraisille, Petäjävedelle sekä Jyväskylän Viherlandiaan!

Pitkämönluoman kanjoni

Suvivirsiretki

Suvilinnun lauluja ja nokipannukahvit Pitkämönluoman varressa Kurikan Korvenkävijöiden laavulla.