Toivoa Naisille-ryhmä (entinen Hanna-rukouspiiri)

Jalasjärven seurakuntatalo

Toivoa Naisille-ryhmä

Tule mukaan Toivoa naisille-ryhmään. Jalasjärvellä kokoonnumme kerran kuukaudessa kuulemaan naisten tilanteesta maailmalla, rukoilemaan rukouskalenterin aiheiden ja toinen toistemme puolesta.
Toivoa naisille -työ kasvaa nopeasti Suomessa. Vuodesta 2010 on eri puolille maata syntynyt noin kerran kuussa uusi Toivoa naisille -ryhmä (aiemmalta nimeltään Hanna-ryhmä). Sen lisäksi, että toiminnan tarkoitus on viedä toivoa kaukana oleville naisille, rukousryhmät ovat kohtaamisen paikkoja täällä lähellä. Voimme yhdessä kantaa toisiamme Taivaan Isän suureen syliin.
Kansainvälinen Toivoa naisille -työ (aiemmalta nimeltään Hanna-työ) toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailmaa voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle yksi lyhyt rukous. Saman rukouksen rukoilee yli 50 000 naista eri puolilla maailmaa. Samalla kalenteri välittää tietoa naisten tilanteista eri puolilla maailmaa. Työhön liittyvät Toivoa naisille -radio-ohjelmat. Puolet ohjelma-ajasta on käytännön neuvoja, toinen puoli kristillistä sisältöä.

Jalasjärven kappeliseurakunta

Kesärannan leirikeskus

Naisten kesäilta Kesärannassa

Tervetuloa viettämään leppoisaa iltaa Kesärannan leirikeskukseen (Mustalammintie 730) yhdessäolon merkeissä.

Saukkorannan leirikeskus

Kesäinen olopäivä Saukkorannassa

Kesäinen Olopäivä Saukkorannassa. Tervetuloa!

Jurvan seurakuntatalo

Jurvan olopäivä

Tervetuloa seurakunnan ja SPR:n Olopäivään!