Retki Kainuuseen ja Lappiin

pe 13.4. kello 08.00 - ma 16.4. kello 21.00

Retki Kainuuseen ja Lappiin

Ristijärvi ja Levi

Lähde Jalasjärven kirkkokuorojen mukaan Ristijärvelle ja Leville! Matka on avoin kaikille seurakuntalaisille.

Jalasjärven kirkkokuorot tekevät matkan Ristijärvelle Kainuuseen ja Leville 13.-16.4. Mukaan ovat tervetulleita kaikki seurakuntalaiset.

Ristijärvi on 1500 asukkaan piskuinen kunta keskellä Kainuuta. Samuli on ollut siellä kanttorina ja ristijärveläiset ovat ilolla ottamassa meidät vieraakseen. Ristijärvi sijaitsee sopivasti Jalasjärven ja Levin puolivälissä.

Ristijärvellä yövymme vanhassa kanttorilassa, jossa toimii nykyään Ristijärven Pirtti -matkailuyritys. Majoitumme uudehkoissa huoneistoissa, joissa on makuuhuone (kaksi sänkyä) ja olohuone (jossa levitettävä vuodesohva ja kerrossänky). Lisäksi käytössämme on omakotitalo, jossa on majoitustilaa runsaasti. Kaikissa huoneistoissa on omat vessat ja keittiöt.

Levi on pääkohteemme, koska siellä pappina toimii meille tuttu Meri Tirroniemi, jonka vieraana siellä olemme. Levillä majoitumme Sirkan tähti -hotellin kahden hengen Studio-huoneissa, joissa on saunat ja keittomahdollisuus. Lisämaksusta mahdollisuus yöpyä yhden hengen huoneessa.

Matkan hinta on korkeintaan 290 €, sis. matkat, majoituksen, aamupalat ja ruoan Ristijärven seurakuntakodilla perjantai-iltana ja Kittilän seurakuntatalolla sunnuntaipäivänä. Hinta tippuu, mitä enemmän on lähtijöitä.

Lisätietoja ja sitova ilmoittautuminen tammikuun loppuun mennessä Samulille p. 044 456 9014.

Alustava ohjelma:

Pe 13.4.

• Lähtö Jalasjärveltä kirkkoherranviraston pihasta klo 8
  • Saapuminen Ristijärvelle ja ruokailu seurakuntakodilla
  • Musiikki-ilta Ristijärven kirkossa yhdessä Ristijärven kirkkokuoron kanssa.

La 14.4.

• Aamupala ja lähtö kohti Leviä
  • Saapuminen Kittilän Leville ja majoittuminen
  • Vapaata oleskelua Levillä. Mahdollisuus käydä kylpylässä, syömässä, kaupoissa, hiihtämässä...

Su 15.4.

• Aamupala ja lähtö Kittilään
  • Messu Kittilän kirkossa
  • Lounas Kittilän seurakuntatalolla
  • Tutustumista paikalliseen elämään ja yrittämiseen Merin johdolla
  • Musiikki-ilta Levillä Marian kappelissa

Ma 16.4.

• Aamupala ja lähtö kohti Jalasjärveä
  • Jalasjärvellä ollaan ehtoosta, viim. klo 21

Jalasjärven kappeliseurakunta

Samuli Niiles
Vt. kanttori
Jalasjärven kappeliseurakunta
Jalasjärven seurakuntatalo, Kirkkotie 1
61600 Jalasjärvi

Lähetyskanttuuri

Sukkapiiri

Sukkia ja kuulumisia

Koskuen seurakuntakoti

Olopäivä Koskuella

Olopäivä Koskuella, vieraana Kalervo Vuorenmäki.

Lähetyskanttuuri

Sukkapiiri