Kurikan aluesrk:n diakoniaväen retki

Kurikan aluesrk:n diakoniaväen retki

Lohtaja

Tervetuloa Diakoniaretkelle Lohtajan Vattajalle!
Retki on tarkoitettu kaikille alueseurakunnan seurakuntalaisille!
Erityisesti mukaan kutsutaan kaikella tavalla diakoniasta vastuuta kantavia sekä yhteisvastuukerääjiä.

DIAKONIAVÄEN RETKI 7.6.2018 Road House Härmä, Ohtakarin kalastajasaari, Vattajan sotilasalue, Jukkolan Navetanvintti, Lohtajan kirkko, Strandis Luoto
Lähtö klo 7.00 srk-keskuksesta
Kiertoajelu Power Park huvipuistoalueella, aamupala Road Housessa, putiikit avoinna ostoksille
Käynti Ohtakarin kalastajasaarella mannertietä pitkin
Tutustuminen Lohtajan Vattajan sotilasalueeseen (Puolustusvoimain suljettu sotilasalue)
- kiertoajelu ja opastus linja-autoilla majoitus/huoltoalueille, käynti muonitus/keittiöalueilla (mahdollisesti jalkautuminen)
- kiertoajelu ja jalkautuminen Pohjoismaiden laajimmalle lentohiekka-alueelle
- tutustuminen maasto/ampuma-alueille, käynti sektoritähystystorneissa hiekkarannalla ja käynti tuliasemilla
- esittely ja käynti Natura variksenmarjadyyni suojelualueella ja merenrannassa, esittely Puolustusvoimien ja Metsähallituksen yhteisestä luonnonsuojelutyöstä (telttapaikat, tankkien parkkipaikat, rynnäkkökivääri ampuma-alueet)
- pysähtyminen leirikirkkoon, virsi
Lounas Jukkolanmäen Navetanvintillä
- talon esittely; Navetan Naisten tarina ja Jukkolan elintarvikkeiden, korujen ja käsitöiden ostosmahdollisuus
Lohtajan kirkko
- esittely ja hartaus
Iltapala Strandiksessa Luodossa, ostosmahdollisuus
Matkan ja ruokailujen hinta 45 €.
Sitovat ilmoittautumiset 30.4-4.6. aluesrk:n diakoniatoimistoon puh 06 451 0140 ma-ke 9-11, to 11-13
Sään mukainen vaatetus! Jos haluat kävellä hiekkarannalla, varustaudu lenkkareilla/kävelykengillä.

Jalasjärven seurakuntatalo

Kauppojen hävikkiruuan jako

Kauppojen hävikkiruoanjako

Jalasjärven seurakuntatalo

Kauppojen hävikkiruuan jako

Kauppojen hävikkiruoanjako

Kotoplassi, Linjatie 55

Kotoplassin hartaus

Tervetuloa Kotoplassin hartauteen!
Tilaisuus on tarkoitettu asumisyksikön asukkaille ja heidän läheisilleen.