Naisten ruskaretki Pyhä-Luostolle

Naisten ruskaretki Pyhä-Luostolle

Kairosmaja

Ilmoittaudu tästä

Lähde mukaan iloiseen joukkoon naisten ruskaretkelle Kairosmajalle, joka sijaitsee Suomen eteläisimmän, Pyhä-Luoston suurtunturijonon ja kirkasvetisen Pyhäjärven kainalossa Pelkosenniemellä.

Majoitumme Kairosmajan Rantamajassa. Ruskaretken hinta lähtijämäärästä riippuen noin 375-400 €. Matkan tarkka ohjelma, aikataulu ja hinta täsmentyy pian.

Pyhä-Luoston vaihteleva tunturiluonto ja kansallispuisto tarjoavat loistavat puitteet eräretkeilyyn, päiväretkiin ja muuhun ulkoiluun. Kairosmajan keittiö tunnetaan paikan päällä valmistetusta, herkullisesta ja monipuolisesta ruuasta. Paikallisia raaka-aineita pyritään hyödyntämään ja jalostamaan tämän päivän makuun sopiviksi herkuiksi. Revontulikappeli on Kairoselämän ytimessä. Siellä kokoonnutaan päivittäin yhteisiin hetkiin.

Jalasjärven kappeliseurakunta

Jalasjärven kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Partiosta ja varhaisnuorisotyöstä vastaava pappi.

Kesärannan leirikeskus

Naisten kesäilta Kesärannassa

Tervetuloa viettämään leppoisaa iltaa Kesärannan leirikeskukseen (Mustalammintie 730) yhdessäolon merkeissä.