Kurikan-, Jurvan-, ja Jalasjärven kirkoissa 10.6.–20.8.2018

Kirkko on rauhallinen paikka, jossa on paljon historiaa, taiteellisia yksityiskohtia, ainutlaatuisia esineitä ja paljon sellaista, mitä emme kirkon penkissä istuessamme huomaa katsoa. Kesällä on hyvä hetki pysähtyä kirkkoon katselemaan tarkemmin, mitä kaikkea kirkosta löytyykään.

Mistä on kysymys?

Kurikan kirkoissa on tänä kesänä lasten kuvasuunnitus, jonka avulla on tarkoitus tutustua kotikirkkoon paremmin. Suunnistuspaperin saat kirkon oppaalta tai suntiolta. Merkitse löydetyt esineet sekä henkilöt paperiin ja palauta paperi oppaalle yhteystietoineen. Lapset saavat tämän jälkeen valita “aarrearkusta” itselleen pienen palkinnon.

Opas puuttuu

Mikäli kirkossa ei ole opasta paikalla, palautetaan suunnistuspaperi yhteystietoineen kirkon esirukouslaatikkoon. Palkinnon noutamisesta ilmoitetaan tarkemmin tällä sivulla elokuun aikana.

Tervetuloa viihtymään kirkkoon!

Tutustu myös näihin