Sähly

Tule pelaamaan sählyä kanssamme. Seurakunta tarjoaa sählyvuoroja seurakunnan sekä koulujen liikuntasaleissa. Sählykerhoja on niin ala- ja yläkoululaisille kuin lukiolaisillekin. Isät pääsevät pelamaan alakouluikäisten poikiensa kanssa isä-poikasählyyn. Vuoroja löytyy myös nuorille aikuisille ja naisille.

Sähly

Kaikki sählyvuorot ovat maksuttomia ja mukaan voi tulla, kun se itselle sopii.

Naisille

Tiistaisin seurakuntakeskuksen alasalissa klo 18.00-19.30. Mukaan oma maila ja sisäpelikengät. Yhdyshenkilö Anne Viljanmaa p. 040 573 2083.

Nuorille aikuisille

Lauantaisin seurakuntakeskuksen alasalissa klo 16.00-18.00. Vuoro on tarkoitettu sekä naisille että miehille, vaikka tällä hetkellä pelaajat ovat pääasiassa miehiä.  Mukaan oma maila ja sisäpelikengät. Yhdyshenkilö Antti Sairanen p. 044 312 1214.

Nuorille

Keskiviikkoisin srk-keskuksen alasalissa 7-9 luokkalaiset ja 2.asteen opiskelijat pelaavat klo 18-19. Jäbät ja neidit ovat tervetulleita pelaamaan.

Alakouluikäisille pojille

Vapaaehtoisten nuorten vetämissä sählykerhoissa pääset pelaamaan sählyä hyvässä seurassa ja kokemaan onnistumisen iloa vaatimustasoon katsomatta. Mukaan voit tulla joko vain yhdeksi kerraksi tai innostuessasi vaikka koko kaudeksi, maksutta. Ota mukaasi sisäliikuntavarusteet ja halutessasi omat välineet. Voit käyttää myös seurakunnan mailoja. Jokaiseen kerhokertaan kuuluu hartaus.

Keväällä 2018 sählykerhoon 1.-6. luokkalaiset pääsee keskiviikkoisin seurakuntakeskuksen alasaliin (sisäänkäynti takaa). Ensimmäisenä klo 16-17 on 1.-3. luokkalaisten poikien vuoro ja klo 17-18 on 4.-6. luokkalaisten poikien vuoro.

Miedon sählykerho

Keväällä 2018 Miedon koulun liikuntasalissa sählykerhossa pelaavat 1.-6.luokkalaiset pojat keskiviikkoisin klo 16.30-17.30.

Isä-poikasähly HUOM!

Keväällä 2018 isät ja pojat pääsevät pelaamaan yhdessä seurakuntakeskuksen alasalissa perjantaisin klo 18–19.30. Sähly on tarkoitettu 1–6-luokkalaisille pojille ja heidän isilleen. Poika voi tulla kerhoon myös ilman isää, mutta isä ei pääse ilman poikaa.

Aluekappalainen
Virastotalo, Kurikantie 21