Lähetyssihteerit

Lähetyssihteerit toimivat linkkinä maailmalla toimivien lähetystyöntekijöiden ja lähettäjäseurakuntien välillä ja organisoivat lähetyksen toimintaa seurakunnassa.

Tutustu myös lähetyksen myymälöihin: Lähetyskanttuuri Kurikassa, Kirppis Jalasjärvellä ja Kirjakirppis Jurvassa.

Lähetyssihteeri-nuorisotyönohjaaja
Lähetyskanttuuri/Toivola, Kurikantie 15
61300 Kurikka

Diakoniatyöntekijä-lähetyssihteeri
Jalasjärven kappeliseurakunta
Virastotalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Diakonian vastuualueena mm. näkövammaiset, kuurot ja mielenterveysväki. Katso tarkemmin esittelystä.

Vastuualueet:
Jalasjärven kappeliseurakunnan hävikkiruoan jako, mielenterveysväki, näkövammaiset ja kuurot. Myös kappeliseurakunnan Koskuen olopäivä sekä Ylivallin päiväpiiri.

Aluevastuu:
Jalasjärveltä Aho, Jokipii, Kanto, Keskikylä, Ilvesjoki, Koskue ja Ylivalli.

Diakoniatyöntekijä-lähetyssihteeri
Jurvan kappeliseurakunta
Virastotalo, Kauppatie 12
66300 Jurva

Vastuualueena mm. ikäihmiset, perheet ja Ruokapankki. Katso tarkemmin esittelystä.

Vastuualueet:
Jurvan kappeliseurakunnan ikäihmiset, olopäivät, surutyö ja Ruokapankki, sekä koko seurakunnassa perheet.

Aluevastuu ja diakonia- ja seurakuntapiirit:

Jurvasta Kesti, Tainuskylä, Niemenkylä, Metsäkylä, Sarvijoki, Kirkonkylä.