Info ja asiointi

Virastoasioita voi hoitaa Kurikan kirkkoherranvirastossa. Erikseen sovittuna kirkkoherranviraston työntekijä voi tulla Jalasjärven tai Jurvan seurakuntatoimistoon. Virastossa asioidaan, kun ollaan järjestämässä perhejuhlia, kuten kastetilaisuutta, häitä tai hautajaisia. Henkilökuntamme ohjaa ja neuvoo käytännönjärjestelyissä ja varaa tilaisuutta varten tarvittavat tilat, papin ja kanttorin.

Viraston kautta tehdään myös muut varaukset eri tilaisuuksia varten. Tarvittaessa virastosta saa myös tilattua virkatodistuksen.

Kurikan seurakunnan taloustoimisto sijaitsee kirkkoherranviraston kanssa samassa rakennuksessa.

Huomioithan asioidessasi, ettei meillä voi maksaa pankkikortilla.

Tarkista mahdolliset poikkeavat aukioloajat täältä »


Tilojen varaaminen

Seurakunnan tilat ovat ensi sijassa seurakunnan toimintaa varten. Toimintaan liittyvät varaukset hoitaa kirkkoherranvirasto tai seurakunnan työntekijät.

Seurakunnan tiloja vuokrataan myös perhejuhlia ja muita tilaisuuksia varten. Rakennusten kuvauksissa näkyvät tarkemmat tiedot kapasiteetista ja tarjoilumahdollisuuksista. Varaukset tehdään kirkkoherranviraston kautta. Tarkemmat tiedot ja hinnastot löydät täältä »

Kirkkoja vuokrataan lähinnä konsertteja varten. Paikalliset yhdistykset saavat alennuksen vuokrasta. Konsertteihin voi myydä pääsylippuja ja/tai käsiohjelmia.

Seurakunta vuokraa molempia leirikeskuksia leiritoimintaa varten. Saukkoranta on ympärivuotisessa käytössä ja koulujen loma-aikojen ulkopuolella on vapaata kapasiteettia. Kesärannan kalenterissa on tilaa myös kesällä. Kylmimpänä talvikautena se on suljettu.

Kurikan seurakunta

Kurikantie 21
61300 Kurikka
Puh. (06) 451 0112
Puhelinaika klo 8.30 jatkuen aukioloajan
Vaihde (06) 451 0100
Katso tarkemmat tiedot »

KIRKKOHERRANVIRASTO
avoinna
ma klo 9–12 ja 13-15
ti suljettu
ke-pe klo 9-12

Poikkeavat aukioloajat »


Jalasjärven kappeliseurakunta

Keskustie 14
61600 Jalasjärvi
Puh. (06) 451 0112
Vaihde (06) 451 0100
Katso tarkemmat tiedot »

SEURAKUNTATOIMISTO
avoinna 1.1.2020 lähtien tiistaina ajan varanneille (viimeistään edellisenä arkipäivänä varattava aika). Muina päivinä puhelimitse tai asiointi Kurikassa.
Poikkeavat aukioloajat »


Jurvan kappeliseurakunta

Kauppatie 12
66300 Jurva
Puh. (06) 451 0112
Vaihde (06) 451 0100
Katso tarkemmat tiedot »

SEURAKUNTATOIMISTO
avoinna 1.1.2020 lähtien tiistaina ajan varanneille (viimeistään edellisenä arkipäivänä varattava aika). Muina päivinä puhelimitse tai asiointi Kurikassa.
Poikkeavat aukioloajat »


Tutustu lähetyksen myymälöihimme: