Info ja asiointi

Toimistoasioita voi hoitaa Kurikan seurakuntatoimistossa. Erikseen sovittuna toimistosihteeri voi tulla Jalasjärven tai Jurvan seurakuntatoimistoon tiistaisin ajanvarauksella, viimeistään edellisenä päivänä. Seurakuntatoimistossa asioidaan, kun ollaan järjestämässä perhejuhlia, kuten kastetilaisuutta, häitä tai hautajaisia. Henkilökuntamme ohjaa ja neuvoo käytännönjärjestelyissä ja varaa tilaisuutta varten tarvittavat tilat, papin, kanttorin ja muun henkilökunnan.

Virkatodistukset tilaamisesta on ohjeet täällä. Ne tehdään Alukeskusrekisterissä.

Seurakuntatoimiston kautta tehdään myös muut varaukset eri tilaisuuksia varten.

Huomioithan asioidessasi, ettei meillä voi maksaa pankkikortilla.

Tarkista mahdolliset poikkeavat aukioloajat täältä »

Tilojen varaaminen

Seurakunnan tilat ovat ensi sijassa seurakunnan toimintaa varten. Toimintaan liittyvät varaukset hoitaa seurakuntatoimisto tai seurakunnan työntekijät.

Seurakunnan tiloja vuokrataan myös perhejuhlia ja muita tilaisuuksia varten. Rakennusten kuvauksissa näkyvät tarkemmat tiedot kapasiteetista ja tarjoilumahdollisuuksista. Varaukset tehdään seurakuntatoimiston kautta. Tarkemmat tiedot ja hinnastot löydät täältä »

Kirkkoja vuokrataan lähinnä konsertteja varten. Paikalliset yhdistykset saavat alennuksen vuokrasta. Konsertteihin voi myydä pääsylippuja ja/tai käsiohjelmia.

Seurakunta vuokraa molempia leirikeskuksia leiritoimintaa varten. Saukkoranta on ympärivuotisessa käytössä ja koulujen loma-aikojen ulkopuolella on vapaata kapasiteettia. Kesärannan kalenterissa on tilaa myös kesällä. Kylmimpänä talvikautena se on suljettu.

Kurikan seurakunta

Kurikantie 21
61300 Kurikka
Puhelinaika klo 8.30 jatkuen aukioloajan

avoinna
ma klo 9–12 ja 13-15
ti suljettu
ke-pe klo 9-12

Jalasjärven kappeliseurakunta

Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

SEURAKUNTATOIMISTO
avoinna 1.1.2020 lähtien tiistaina ajan varanneille (aika on varattava viimeistään edellisenä arkipäivänä). Muina päivinä asiointi puhelimitse tai asiointi Kurikassa.

Jurvan kappeliseurakunta

Kauppatie 12