Avoimet työpaikat

Täältä löydät avoimet työpaikkamme.

Tutustu myös muihin kirkon avoimiin työpaikkoihin koko Suomen alueelta tästä linkistä.

Kausityöntekijöitä Jurvan, Jalasjärven ja Koskuen hautausmaille

Seurakunta hakee määräaikaiseen n.6kk:n työsuhteeseen 18v täyttäneitä kausityöntekijöitä hautausmaiden hoito- ja kunnossapitotehtäviin.

Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, ahkeruutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön ja omaisten kohtaamiseen.  Viheralan koulutus ja työkokemus sekä puutarhakoneiden käyttötaito katsotaan eduksi. Työaika 38t 45min/viikko, koeaika 4kk ja palkkaus KirVesTes:n 202 vaativuusryhmän mukaan.

Työt alkavat huhtikuun loppupuolella ja päättyvät lokakuulla riippuen kasvukauden pituudesta.

Lisätietoja tehtävistä antaa kiinteistömestari Timo Eilola 050-4449717 timo.eilola@evl.fi

Hakemus tehdään KirkkoHR-Rekrytoinnin kautta. Voit täyttää hakemuksen tästä linkistä.

Kesätyöntekijöitä hautausmaille

Kesätyöntekijöiksi voivat hakea v.2002 tai aiempina vuosina syntyneet opiskelijat / koululaiset.

Työtehtävät ovat hautausmaiden ja muiden kiinteistöjen istutusten ja nurmikonhoitotehtäviä. Tehtävä ei edellytä aikaisempaa kokemusta, mutta ahkera työote ja asianmukaiset käytöstavat auttavat työssä selviytymisessä. Työpaikkoja on Kurikan, Jurvan, Jalasjärven ja Koskuen hautausmailla.

Työjaksot: 1. jakso 03-30.06 ja 2. jakso 01-28.07. Työaika 38t 45min/viikko palkka 7,65 €/tunti.

Kirkon oppaita Kurikan ja Jalasjärven kirkkoihin

Kirkon oppaaksi hakijoiden toivotaan olevan 18 v täyttäneitä, yhteistyö- ja kielitaitoisia nuoria.

Oppaat osallistuvat kirkkomaan hoitotöihin silloin, kun kirkossa ei ole vieraita. Kurikan kirkossa oppaille työaika 10.6.-18.8 välisenä aikana ja Jalasjärven kirkossa 10.6.-10.8 välisenä aikana. Päivittäinen työaika on pääsääntöisesti klo 11-18. Työvuoroja on myös sunnuntaisin. Palkka 7,65 €/tunti.

Hae 25.3. klo 16 mennessä!

Kaksi ihmistä pitää sydäntä käsissään.