Avoimet työpaikat

Tältä sivulta löydät avoimet työpaikkamme.

TIEDOTUSSIHTEERIN TOIMEN SIJAISUUS

Toimi on haettavana 8.6.2020 klo 15 mennessä.

Kurikan ja Ilmajoen seurakunnissa. Kyseessä on perhevapaan sijaisuus, joka tällä hetkellä jatkuu 31.2.2021 saakka.

Työpäivät jakautuvat seurakuntien kesken pääsääntöisesti niin, että maanantai-keskiviikko on Kurikassa ja torstai-perjantai Ilmajoella. Työnantajatahona toimii Kurikan seurakunta ja esimiehenä Kurikan kirkkoherra.

Tiedotussihteerin tärkein tehtävä on vastata molempien seurakuntien viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtävä sisältää sekä ulkoista (mm. sähköinen media, taittotyöt) että sisäistä viestintää. Tiedotussihteeri toimii tarvittaessa sihteerinä.

Kelpoisuusehtona on AMK-tasoinen viestintäalan koulutus. Sijaisuutta täytettäessä otetaan myös epäpätevät huomioon. Hakijalta edellytetään seurakuntaelämän ja kirkon viestinnän hyvää tuntemusta ja itsenäistä työotetta. Eduksi katsotaan kokemus digitaalisesta viestinnästä, verkkosivujen ylläpidosta, Adoben ohjelmistoista ja valokuvauksesta.

Toimi on sijoitettu vaativuusryhmään 502 ja peruspalkka on tällä hetkellä 2406,38 €. Valittavalta edellytetään hyväksyttävä todistus terveydestä. Koeaika kestää 4 kk.

Lähempiä tietoja toimesta antaa:

Kurikan kirkkoherra Heikki Sariola (040 505 1482) tai Ilmajoen kirkkoherra Jani Latva-Nikkola (040 769 6956).

Työpaikkahakemuksen voit tehdä tästä linkistä.

Tutustu kirkon avoimiin työpaikkoihin koko Suomen alueelta tästä linkistä.

Kaksi ihmistä pitää sydäntä käsissään.