Avoimet työpaikat

Tältä sivustolta löydät avoimet työpaikkamme.

Hae työpaikkaa 26.12.2019 klo 14 mennessä.

Virka on yleisen diakoniatyön virka, jonka virkapaikka on Jalasjärvi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää laaja-alaista diakoniatyön osaamista ja diakoniatyön hahmottamista osana yleistä seurakuntatyötä.

Seurakunnassa on 7 diakoniatyön virkaa. Diakoniatyötä tehdään tiimityönä, mikä edellyttää hyviä yhteistyötaitoja.

Viranhoidossa edellytetään kykyä tehdä asiakastyötä sekä kodeissa että vastaanotolla ja valmiutta tehdä työtä vammaisten ja heidän perheidensä parissa. Viran painopistealueina ovat vanhustyö, vapaaehtoistyö, omaishoitajien ja työttömien työ. Virkaan kuuluu myös vastuu ruokapankista ja YV-keräyksestä Jalasjärven kappeliseurakunnassa. Nämä edellyttävät kykyä verkostoitua yhteistyötahojen kanssa ja taitoa tukea vapaaehtoistyötä diakoniapiireissä. Työhön kuuluu myös hartauksia ja diakonisia ehtoollisia.

Viran pätevyysvaatimus on kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 124 mukainen diakonian virkaan kelpoistava tutkinto. Virkatehtävien hoitamisessa tarvitaan diakoniavihkimys.

Valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Häneltä edellytetään hyväksyttävä todistus terveydestä. Haastattelupäivä on torstai 9.1.2020.

Lisätietoja

Lähempiä tietoja virasta antaa johtava diakoniatyöntekijä Pirjo Sariola (050 3498466) tai kirkkoherra Heikki Sariola (040 5051482).

Tee hakemus painamalla tästä linkistä.

Hae työpaikkaa 17.12.2019 klo 14 mennessä.

Määräaikaisuuden kesto on 1.1.2020-15.6.2020.

Kurikan seurakunnassa panostetaan laaja-alaisen lapsi- ja perhetyön kehittämiseen. Varhaiskasvatukseen kuuluvat päivä- ja perhekerhot, kaupungin varhaiskasvatuksen yhteistyö, pyhäkoulut ja monenlaiset perhetapahtumat. Työtä tehdään pääasiassa parityöskentelynä ja suunnittelut tapahtuvat tiimityönä. Seurakunnassa on 7 lastenohjaajaa. Toimen virkapaikka on Jurva.

Lastenohjaajan toimi edellyttää lapsi- ja perhetyön perustutkintoa. Sijaisuutta täytettäessä otetaan myös epäpätevät huomioon. Koeaika on puolet työsuhteen mitasta ja korkeintaan 4 kuukautta.
Valittavan on oltava ev.lut. kirkon jäsen. Häneltä edellytetään hyväksyttävä todistus terveydestä ja rikosrekisterilain 6 §:n 2. momentin mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelu on keskiviikkona 18.12.2019.

05.12.2019 - 17.12.2019 14:00

Tee hakemus painamalla tästä linkistä.

Tutustu kirkon avoimiin työpaikkoihin koko Suomen alueelta tästä linkistä.

Kaksi ihmistä pitää sydäntä käsissään.