Avoimet työpaikat

Tältä sivulta löydät avoimet työpaikkamme.

Johtava kanttori

Hae työpaikkaa 11.03.2020 klo 14 mennessä.

Virka on uusi ja sen virkapaikka on Kurikan alueseurakunta. Virka on ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävä kanttorinvirka, jonka pätevyysvaatimus löytyy kirkon säädöskokoelmasta nro 123.

Virkaan kuuluu huolehtia koko seurakunnan musiikkielämästä ja toimia lähiesimiehenä kahdelle kanttorille ja kirkkomuusikolle. Seurakunnalla on hyvät yhteydet paikkakunnan musiikkielämään. Työtehtäviin kuuluvat luonnollisesti kaikki kanttorin tehtävät. Seurakunta etsii yhteistyökykyistä ja monipuolisesta seurakuntatyöstä innostunutta kanttoria. Seurakunta katsoo eduksi, jos hakijalla on esimieskoulutusta tai kokemusta esimiestehtävistä.

Valittavan on oltava ev.lut. kirkon jäsen. Häneltä edellytetään hyväksyttävä todistus terveydestä.

Haastattelupäivä on 18.3.2020.

vt. kanttori Miia Latva-Nikkola: 050 464 8749, miia.latva-nikkola@evl.fi
kirkkoherra Heikki Sariola: puh. 040 505 1482, heikki.sariola@evl.fi

Hae johtavan kanttorin virkaa tästä linkistä.

Vs. kirkkomuusikko

Hae työpaikkaa 11.03.2020 klo 14 mennessä.

Kirkkomuusikon virkapaikka on Kurikka. Työtehtäviä tulee luonnostaan myös Jalasjärvelle ja Jurvaan. Tehtävään kuuluvat kaikki seurakunnan musiikkityön osa-alueet, mm. kirkkokuoron johtaminen. Seurakunnan musiikkityön vastuussa on johtava kanttori ja kirkkomuusikon lisäksi seurakunnassa on kaksi muuta kanttorin virkaa.

Viran pätevyysvaatimuksena on pätevyys muuta kirkkohallituksen hyväksymää tutkintoa edellyttävään kanttorin virkaan (kirkon säädöskokoelmasta nro 123) tai vähintään ammattikorkeakoulutasoinen musiikkialan tutkinto täydennettynä kokemuksella kanttorin työstä. Sijaisuutta täytettäessä otetaan myös epäpätevät huomioon. Seurakunta etsii yhteistyökykyistä ja monipuolisesta seurakuntatyöstä innostunutta muusikkoa.

Haastattelupäivä on 18.3.2020.

vt. kanttori Miia Latva-Nikkola: 050 464 8749, miia.latva-nikkola@evl.fi
kirkkoherra Heikki Sariola: puh. 040 505 1482, heikki.sariola@evl.fi

Hae vs, kirkkomuusikon paikkaa tästä linkistä.

Kesätyöntekijöitä hautausmaille

Hae työpaikkaa 23.3.2020 klo 15 mennessä.

Kesätyöntekijöiksi voivat hakea v.2003 tai aiempina vuosina syntyneet opiskelijat/koululaiset. Työtehtävät ovat hautausmaiden ja muiden kiinteistöjen istutusten ja nurmikonhoitotehtäviä. Tehtävä ei edellytä aikaisempaa kokemusta, mutta ahkera työote ja asianmukaiset käytöstavat auttavat työssä selviytymisessä. Työpaikkoja on Kurikan, Jurvan, Jalasjärven ja Koskuen hautausmailla.

Työjaksot:
- 1. jakso 1.-28.6.2020
- 2. jakso 29.6.-26.7.2020

Työaika 38t 45min/viikko, palkka 7,80 €/tunti.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävistä antaa kiinteistömestari Timo Eilola, 050 444 9717, timo.eilola@evl.fi.

Hae kesätyöntekijäksi hautausmaalle tästä linkistä.

Kesätyöntekijöitä kirkon oppaiksi Kurikan ja Jalasjärven kirkkoihin

Hae työpaikkaa 23.3.2020 klo 15 mennessä.

Kurikan ja Jalasjärven kirkon oppaaksi hakijoiden toivotaan olevan 18 vuotta täyttäneitä, yhteistyökykyisiä ja kielitaitoisia nuoria. Oppaat osallistuvat kirkkomaan hoitotöihin silloin, kun kirkossa ei ole vieraita.

Kurikan kirkossa oppaille työaika 10.6.-22.8.2020 välisenä aikana ja Jalasjärven kirkossa 10.6.-10.8.2020 välisenä aikana. Päivittäinen työaika on pääsääntöisesti klo 11-18. Työvuoroja on myös sunnuntaisin. Palkka 7,80 €/tunti.

Lisätietoja

Hae kirkon oppaaksi tästä linkistä.

Tutustu kirkon avoimiin työpaikkoihin koko Suomen alueelta tästä linkistä.

Kaksi ihmistä pitää sydäntä käsissään.