Miedon seurakuntakoti

Mietaantie 329 , 61360 Mieto

Tila ei ole enää käytössä eikä varattavissa

Miedon seurakuntakodin julkisivu, etualalla parkkipaikkaa.

Miedon seurakuntakoti on myynnissä: https://huutokaupat.com/1997867

Miedon seurakuntakoti on rakennettu vuonna 1983 ja se sijaitsee vanhan Kauhajoentien varrella n. 9 km päässä Kurikan keskustasta. Tiloissa kokoontuu perhekerho. Seurakuntakoti tarjoaa hyvät puitteet myös esim. syntymäpäivien, rippijuhlien, kihlajaisten, muistotilaisuuksien, kokousten, ristiäisten tai vaikkapa häiden pitopaikaksi. Tilaisuuksiin tarjoilun voi järjestää joko itse (esim. pitopalvelun kautta) tai seurakunnan keittiön kautta ruokailuna tai kahvitteluna. Käytössä on hyvin varusteltu keittiö. Talon edessä on runsaasti parkkitilaa ja sisälle pääse helposti myös pyörätuolilla.

Vahtimestarilta voi kysyä tarkempia tietoja tilasta sekä sopia etukäteen, jos haluaa käydä tutustumassa taloon ja tiloihin. Vahtimestari myös vastaa pöydät, liinat ja muut tarvittavat asiat tilaisuuksiin sekä siistii tilat.

Katso kuvia seurakuntakodilta »

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Jyrän seurakuntakoti