Joulukassikeräys 2019

Lahjoittaisitko seurakunnan diakoniatyön kautta kassillisen jouluista ruokaa? Kurikan seurakunnan diakoniatyö kerää alueittain taloudellisessa ahdingossa oleville kurikkalaisille joulukasseja, jotka sisältävät jouluista ruokaa. Voit osallistua keräykseen lahjoittamalla kassillisen ruokaa tai rahalahjoituksella.

Monessa taloudessa joulu voi olla tyhjän ruokakaapin aiheuttama koettelemus. Ei ole varaa ruokaan saati sitten jouluun. Seurakunta haluaa olla tukemassa näitä ihmisiä ja välittämässä jouluiloa lahjoitettavien joulukassien kautta.

Joulukassin voi ostaa sieltä, missä kukin tavallisestikin ostoksia tekee. Keräykseen voivat ottaa osaa niin yksityiset ihmiset, kuin yritykset ja yhdistyksetkin. Joulukassin voi koota yksin tai porukalla ja halutessaan lahjoittaa sen myös nimettömänä tuomalla kassin seurakuntakeskuksen - tai toimiston eteiseen.

Ole mukana auttamassa

Lahjoita joulukassi

Ostoslista:

• riisiä
  • näkkileipää
  • spagettia tai makaronia
  • liha- tai kalasäilyke
  • kahvia tai teetä
  • kaakaota
  • mehua tai glögiä
  • hienoasokeria
  • ketsuppi tai sinappi
  • pipareita tai keksejä
  • shampoota tai saippuaa
  • nestemäistä pyykinpesuainetta

Huomioithan, että kassit säilytetään huoneenlämmössä. Päiväysten tulee riittää joulun yli. Halutessasi voit hankkia jouluisen tuotteen, joka mielestäsi puuttuu listasta tai jolla haluat ilahduttaa joulukassin saajaa.

Voit tuoda kassin 25.11.-13.12.2019 (ei 6.12.)

• Kurikka - seurakuntakeskuksen eteiseen ma-pe klo 9-14.
  • Jalasjärvi - seurakuntatoimiston eteiseen ma-pe klo 9-13 tai ti klo 14-17.
  • Jurva - seurakuntatoimiston eteiseen ma, to-pe klo 9-13.

Voit tuoda kassin myös suoraan diakoniatoimistoon tai johonkin seurakunnan tilaisuuteen.

tai

Anna rahalahja

Lahjoita haluamasi summa:

• Kurikka: tilille FI83 4726 0010 1093 74, kirjoita viestikohtaan ”Kurikan joulukassi 2019”
  • Jalasjärvi: tilille FI61 4726 0010 1093 82, kirjoita viestikohtaan ”Jalasjärven joulukassi 2019”
  • Jurva: tilille FI83 4726 0010 1093 74, kirjoita viestikohtaan ”Jurvan joulukassi 2019”

Ole mukana lahjoittamassa hyvää joulumieltä!

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä seurakuntamme diakoniatyöntekijöihin.

Lahjoittajat 2019

Kurikka

Jalasjärvi

Jurva

• Tulossa

Kiitos kun olit mukana tekemässä joulua!

Tiesitkö, että...

• Viime vuonna joulukuussa 2018 koko Kurikan seurakunnassa joulukasseja annettiin 501 kpl.
  • Aluesrk:ssa jaettiin 264 joulukassia.
  • Jalasjärven kappeliseurakunnassa jaettiin 141 joulukassia.
  • Jurvan kappeliseurakunnassa jaettiin 97 joulukassia.
  • Joulukassikeräys järjestetään Kurikan seurakunnassa nyt kuudetta kertaa. Joulukassikeräys aloitettiin vuonna 2014.

Joulukassin logo.

Tarvitsetko joulukassin?

Onko perheessäsi taloudellinen ahdinko? Tarvitsetko pussillisen jouluista ruokaa?

Lue lisää tästä linkistä »

Joulukassin sisältöä.

Esimerkki joulukassin sisällöstä.