Joulukassikeräys 2020

Tänä jouluna Joulukassikeräys järjestetään Kurikan seurakunnassa seitsemättä kertaa. Kerätyin tavara- ja rahalahjoituksin autetaan tarvitsevia Kurikan, Jalasjärven ja Jurvan alueella.

Joulukassikeräykseen voi lahjoittaa valmiin ostoslistan mukaan kootun joulukassin. Keräykseen pystyy osallistumaan myös rahalahjoituksella, joilla hankitaan listan mukaiset tuotteet. Joulukassia jaetaan 7.-23.12. taloudellisessa ahdingossa oleville kurikkalaisille kaupungin kaikilla alueilla.

Ole mukana auttamassa

Lahjoita joulukassi

Ostoslista:

• riisiä
  • kahvia
  • kaakaota
  • mehua tai glögiä
  • hienoasokeria
  • ketsuppia tai sinappia
  • pipareita tai keksejä
  • luumuja tai rusinoita
  • joulumakeisia
  • shampoota
  • suihkusaippuaa
  • nestemäistä pyykinpesuainetta (tuoksuton)
  • yleispesuainetta

Huomioithan, että kassit säilytetään huoneenlämmössä. Päiväysten tulee riittää joulun yli. Halutessasi voit hankkia jouluisen tuotteen, joka mielestäsi puuttuu listasta tai jolla haluat ilahduttaa joulukassin saajaa.

Voit tuoda kassin 23.11.-17.12.2020

• Kurikka - seurakuntakeskuksen eteiseen ma-to klo 9-12
  • Jalasjärvi - seurakuntatoimiston eteiseen ma-to klo 9-12
  • Jurva - seurakuntatoimiston eteiseen ma-to klo 9-12

Voit tuoda kassin myös suoraan diakoniatoimistoon tai johonkin seurakunnan tilaisuuteen.

tai

Anna rahalahja

Lahjoita haluamasi summa:

• Kurikka: tilille FI83 4726 0010 1093 74, kirjoita viestikohtaan ”Kurikan joulukassi 2020”
  • Jalasjärvi: tilille FI61 4726 0010 1093 82, kirjoita viestikohtaan ”Jalasjärven joulukassi 2020”
  • Jurva: tilille FI83 4726 0010 1093 74, kirjoita viestikohtaan ”Jurvan joulukassi 2020”

Joulukassikeräyksen keräysluvat:

Kurikka/Jurva: RA/2020/1330

Jalasjärvi: RA/ 2020/1329

Kurikan seurakunta/ Diakoniatyö, Kurikantie 21, 61300 KURIKKA.

Ole mukana lahjoittamassa hyvää joulumieltä!

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä seurakuntamme diakoniatyöntekijöihin.

Lahjoittajat 2019

Kurikka

• Yksityishenkilöt, Spr Kurikan osasto, Lions club Jennyt, Maiseri oy, R&P Peltiverstas, Kurikan Osuuspankki, Kukkakontti, H. Ranta oy, Eläkeliitto Kurikan osasto, Rotarynaiset, Kurikan 1. Apteekki, Fysioterapia E. Varamäki, Kurikan Näkökulma, Ukkojumppalaiset, Miesten lentopallo, Nuorten aikuisten Salibandy, Koivistonkylän, Kurikan ja Polven Metsästysseurat, Kurikan aluesrk:n diakoniapiirit, Kurikka-lehti, Kurikan Halpa-Halli, Ilmajoen Yrityspalvelu Oy, Kurikan Naistensäätiö sekä Kiinteistö oy Kärrykartano

Jalasjärvi

• Yksityishenkilöt, Spr Jalasjärven osasto, JP Kunnallissanomat, Salmelan Kukka ja Hautaustoimisto, Jalasjärven kuorojen joulukonsertti, Kutosen kuoro, Ylivallin Fällyteatteriyhdistys, Turvaässät sekä Jalasjärven diakoniapiirit

Jurva

• Yksityishenkilöt, Spr Jurvan osasto, Jurvan Kyläyhdistys, Pappilan kamari, Kiinteistö oy Kärrykartano,        Hiipakka E J oy, Senkki Oy sekä Jurvan kappelisrk:n diakoniapiirit

Kiitos kun olit mukana tekemässä joulua!

Tiesitkö, että...

• Viime vuonna joulukuussa 2019 koko Kurikan seurakunnassa joulukasseja annettiin 493 kpl.
  • Aluesrk:ssa jaettiin 240 joulukassia.
  • Jalasjärven kappeliseurakunnassa jaettiin 167 joulukassia.
  • Jurvan kappeliseurakunnassa jaettiin 86 joulukassia.
  • Joulukassikeräys järjestetään Kurikan seurakunnassa nyt kuudetta kertaa. Joulukassikeräys aloitettiin vuonna 2014.

Joulukassin logo.

Tarvitsetko joulukassin?

Onko perheessäsi taloudellinen ahdinko? Tarvitsetko pussillisen jouluista ruokaa?

Lue lisää tästä linkistä »

Esimerkki joulukassin sisällöstä.