Naisten iltapäivä

Saukkorannan leirikeskus

Tervetuloa naisten iltapäivään su 20.8. Saukkorannassa! Kiinnostaako pyhiinvaellus? Vierailijana Mia Kuivamäki, joka kertoo pyhiinvaelluksesta Santiago de Compostelaan. Mukana laulattamassa Miia Latva-Nikkola ja Aija Niemelä. Alussa kahvitarjoilu alkaen klo 15 (vapaaehtoinen kahviraha), ohjelma ylätalossa noin klo 15.30.

Su 20.8. klo 15 naisten iltapäivä Saukkorannassa alkaen kahvitarjoilulla (vapaaehtoinen kahviraha). Vierailija Mia Kuivamäki kertoo pyhiinvaelluksesta Santiago de Compostelaan. Mukana Miia Latva-Nikkola ja Niemelä.

Jurvan kirkko

Perhejumalanpalvelus

5. sunnuntai pääsiäisestä. Rukoussunnuntai, aihe: Sydämen puhetta Jumalan kanssa. Päiväkerhojen ja perhekerhojen kevätjuhla.

Kurikan kirkko

Perhejumalanpalvelus

5. sunnuntai pääsiäisestä. Rukoussunnuntai, aihe: Sydämen puhetta Jumalan kanssa. Kouluun lähtevien siunaaminen.
Varhaiskasvatuksen kevätkirkko.

Jalasjärven kirkko

Perhekirkko

Pyhäpäivä: 5. sunnuntai pääsiäisestä (Rukoussunnuntai, Rogate)