Voimaannuttava naistenpiiri

Jalasjärven seurakuntatalo

Tervetuloa etsimään voimaa ja virkistystä Jumalan sanasta.

"Voimaannuttava naistenpiiri sai alkunsa, kun joukko naisia päätti porukalla etsiä voimaa ja virkistystä Jumalan sanasta. Olemme kokoontuneet Jalasjärven seurakuntatalon aikuisopetusluokassa kohta kolme vuotta.

Keskustelun runkona käytämme Mailis Janatuisen Ilosanomapiiri-kysymyksiä, jotka eivät edellytä aikaisempaa Raamatun tuntemusta.

Joukkomme on vähitellen kasvanut niin, että meitä on jo melkein kymmenen. Toivomme kovasti, että joukkomme kasvaisi edelleen, tervetuloa siis mukaan oman Raamatun kanssa!

Yhteyshenkilöt Tuula Virtanen puh. 040 964 05 78 ja Marja-Terttu Lehtola 0400 666 814.

Tänään aiheena: Kadonnut lammas (Luuk. 15:1-7)

Jalasjärven kappeliseurakunta

Jurvan kirkko

Perhejumalanpalvelus

5. sunnuntai pääsiäisestä. Rukoussunnuntai, aihe: Sydämen puhetta Jumalan kanssa. Päiväkerhojen ja perhekerhojen kevätjuhla.

Kurikan kirkko

Perhejumalanpalvelus

5. sunnuntai pääsiäisestä. Rukoussunnuntai, aihe: Sydämen puhetta Jumalan kanssa. Kouluun lähtevien siunaaminen.
Varhaiskasvatuksen kevätkirkko.

Jalasjärven kirkko

Perhekirkko

Pyhäpäivä: 5. sunnuntai pääsiäisestä (Rukoussunnuntai, Rogate)