Virsiryhmä Kotoplassilla

Kotoplassi, Linjatie 55

Tervetuloa laulamaan ja kuuntelemaan musiikkia yhdessä Virsiryhmän kanssa Kotoplassille!

Tilaisuus on tarkoitettu Kotoplassin asukkaille ja heidän läheisilleen sekä päivätoiminnassa mukana oleville.

Kotoplassin hartaudessa ovat mukana Virsiryhmä ja kanttori Miia Latva-Nikkola.

Seurakunnan työntekijä pitää hartaushetken, joka kestää alle tunnin. Vierailuja tekevät myös mm. diakoniapiirit, kuorot ja päiväkerholaiset.

Hartaushetkessä lauletaan virsiä, luetaan Raamattua ja pidetään lyhyt puhe luetusta tekstistä. Tilaisuudessa keskustellaan myös mukavista ajankohtaisia asioista ja kuullaan vierailevan ryhmän esittämää ohjelmaa ja kuulumisia.

Jalasjärven siunauskappeli

Kesäillan Kappelihartaus

Sydämellisesti tervetuloa kesäillan Kappelihartauteen Jalasjärven siunauskappelille!

Jalasjärven siunauskappeli

Kesäillan Kappelihartaus