Vanhempi-lapsileiri isille ja/tai äidille ja 7-12v lapsille

la 1.2. kello 10.00 - su 2.2. kello 12.00

Vanhempi-lapsileiri isille ja/tai äidille ja 7-12v lapsille Saukkorannan leirikeskus

Ilmoittaudu tästä

Leiri on ensisijaisesti heille, jotka eivät ole olleet viime kesänä lapsen kanssa leirillä.

Leirillä on talvista puuhaa perheen kanssa. Kutkutteleeko emäntien valmistama maittava ruoka, yhteinen aika perheen kanssa, yhteinen ulkoilu, iltanuotio ja sipsuttelu sisätiloissa lämpimissä villasukissa ja lökövaatteissa? Jos vastasin yhteenkään kyllä, tämä saattaisi sopia teidän pehreelleenne.

Perheet voivat majoittua Saukkorannan 6 hengen huoneisiin. Ilmoittautumisessa on hyvä mainita, toivotteko oman huoneen, vai voitteko majoittua jonkun toisen porukan kanssa samassa huoneessa. Ensisijaisesti mukaan voidaan ottaa 9 perhettä.

Aikuinen 20€, lapsi 10€. Osallistuvan 7v tulee käydä jo koulua.

Tervetuloa!

Kurikan seurakunta

Toivola, Kurikantie 15
61300 Kurikka

Poikatyö.

Saukkorannan leirikeskus

Mielenterveysväen joulujuhla

Tervetuloa mielenterveysväen jouluhartauteen Saukkorantaan!

Toivola

Leffailta

leffa ja naposteltavaa

Kurikan seurakuntakeskus