KurikkaLove yhteisvastuulle

Kurikan seurakuntakeskus

Tervetuloa kaikkien aikojen ensimmäiseen KurikkaLoveen!

Ystävänpäivän Yhteisvastuutapahtumassa kuullaan mieleenpainuvia tarinoita ja upeaa musiikkia Kurikasta.
Illan aikana ihmiset kertovat tarinoita rakkaudesta ja välittämisestä. Jokaiseen tarinaan liittyy laulu.

KurikkaLovessa rakkaudelle ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia, eikä rakkaus ole pelkkää romantiikkaa, vaan tarinat kertovat myös ystävyydestä, perhesuhteista tai vaikkapa fanittamisesta. Niissä on vaikeuksien voittamista, uskomatonta tuuria, lujaa luottoa elämään, uskoa, syvää surua ja suurta iloa. Tarinoihin liittyvät laulut vaihtelevat klassikoista uusimpiin hitteihin.

Juontajina illassa Reetta ja Juha Yli-Hynnilä, kurikkalaismuusikoista koottu Love-bändi, pareina Sari Ratavaara&Timo Nevala, Inkeri&Heikki Koskela ja Hanna&Matti Mähönen.

Aloitamme iltapalalla (8€) klo 18: täytetyt Love-leivät (liha, kala, kasvis), peruna- ja vihreäsalaatti, Love-leivokset, kahvi/tee.
Ohjelma klo 18.30.

KurikkaLoven tuotto Yhteisvastuukeräykselle vanhemmuuden tukemiseen.