Yö kirkossa 1-3 luokkalaisille 21-22.11.2020

Yö kirkossa on yöretki kotikirkkoon. Kokoonnumme kirkkoon lauantaina klo 17.30. Päivällistä syömme Seurakuntakeskuksessxa. Illalla seikkailemme kirkossa ja valmistelemme sunnuntain messua. Iltapala kirkossa. Yön nukumme omilla patjoilla ja makuupusseissa kirkon lattialla.  Aamulla käymme aamupalla seurakuntakeskuksessa. Retki päättyy sunnuntin klo 10 messuun. Messuun kuytsumme myös lasten vanhempia.

Yö kirkossa ilmoittautuminen tästä linkistä

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Järjestämme monipuolista leiritoimintaa kaikenikäisille kahdessa omassa leirikeskuksessamme sekä myös ulkopuolisissa kohteissa.

Kurikan seurakunnan leirikeskuksissa Saukkorannanssa ja Kesärannassa järjestetään monipuolista toimintaa ympäri vuoden; leirejä, leiripäiviä ja tapahtumia.

Järjestämiämme leirejä

Isovanhempi-lapsenlapsileiri

Saukkorannassa ja Kesärannassa järjestetään vuosittain leirejä isovanhemmille ja 3-13-vuotiaille lapsenlapsille. Leiri on kestää yhden yön yli ja se on tarkoitettu koko Kurikan seurakunnan jäsenille kaikilta alueilta. Näillä leireillä joko isovanhemman tai lapsen tulee olla Kurikan seurakunnan jäsen.

Äiti-tyttöleiri

Äiti-tyttöleiri järjestetään kesällä Saukkorannassa. Se on tarkoitettu äideille ja tytöille. Leirillä leikitään, lauletaan, istutaan nuotiolla ja pidetään hauskaa yhdessä. Siellä on aina mukana seurakunnan nuorisotyöntekijä ja vapaaehtoisia isosia auttamassa. Leiri maksaa tytöiltä 15 €/yö ja äideiltä 20 €/yö.

Isä-poikavaellus

Vaellamme ja kalastamme viikon (yleensä) kesäkuussa Lapissa vuosittain. Alaikäräja vaellukselle on 7v., yläikärajaa ei ole pojille eikä isille. Kohde vaihtuu vuosittain, vuonna 2019 se on Ivalojoki. Ilmoittautuminen vuoden 2019 vaellukselle alkaa ke 1.5 klo 18. ( Kuva: Pekka Kivelä)

Kouluikäisten leirit

Kouluikäisten leirit ovat tarkoitettu 7-12-vuotiaille alakouluikäisille. Leireillä ulkoillaan, pelaillaan, lauletaan, askarrellaan, vietetään hartauksia, seikkaillaan Raamatun äärellä ja pidetään hauskaa yhdessä. leireillä on aina mukana seurakunnan nuorisotyöntekijä ja koulutettuja isosia ohjaamassa leiriläisiä. Leiri maksaa 15 €/yö.

Vanhempi-lapsi leiri saatiin järjestettyä helmikuussa 2019. Helmikuussa 2020 leirille ei saatu riittävästi väkeä, jotta leiri olisi voitu toteuttaa.

Muita leirejä ja retkiä