Varhaisnuorten leirit Saukkorannassa ja Kesärannassa kesällä 2021.

https://www.mvs.fi/srk/kurikka/url/m5MRF408zJ 

 

Ilmoittaudu ylläolevasta linkistä leireille.

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Järjestämme monipuolista leiritoimintaa kaikenikäisille kahdessa omassa leirikeskuksessamme sekä myös ulkopuolisissa kohteissa.

Kurikan seurakunnan leirikeskuksissa Saukkorannanssa ja Kesärannassa järjestetään monipuolista toimintaa ympäri vuoden; leirejä, leiripäiviä ja tapahtumia.
 

Järjestämiämme leirejä

Isovanhempi-lapsenlapsileiri

Saukkorannassa ja Kesärannassa järjestetään vuosittain leirejä isovanhemmille ja 3-13-vuotiaille lapsenlapsille. Leiri on kestää yhden yön yli ja se on tarkoitettu koko Kurikan seurakunnan jäsenille kaikilta alueilta. Näillä leireillä joko isovanhemman tai lapsen tulee olla Kurikan seurakunnan jäsen.

Äiti-tyttöleiri

Äiti-tyttöleiri järjestetään kesällä Saukkorannassa. Se on tarkoitettu äideille ja tytöille. Leirillä leikitään, lauletaan, istutaan nuotiolla ja pidetään hauskaa yhdessä. Siellä on aina mukana seurakunnan nuorisotyöntekijä ja vapaaehtoisia isosia auttamassa. Leiri maksaa tytöiltä 15 €/yö ja äideiltä 20 €/yö.

Isä-poikavaellus

Vaellamme ja kalastamme viikon (yleensä) kesäkuussa Lapissa vuosittain. Alaikäräja vaellukselle on 7v., yläikärajaa ei ole pojille eikä isille. Kohde vaihtuu vuosittain, vuonna 2019 se on Ivalojoki. Ilmoittautuminen vuoden 2021 vaellukselle on akanut. ( Kuva: Pekka Kivelä)

Kouluikäisten leirit

Kouluikäisten leirit ovat tarkoitettu 7-12-vuotiaille alakouluikäisille. Leireillä ulkoillaan, pelaillaan, lauletaan, askarrellaan, vietetään hartauksia, seikkaillaan Raamatun äärellä ja pidetään hauskaa yhdessä. leireillä on aina mukana seurakunnan nuorisotyöntekijä ja koulutettuja isosia ohjaamassa leiriläisiä. Leiri maksaa 15 €/yö.

 

Muita leirejä ja retkiä