Tyttö kukkakimpun kanssa kedolla.Tyttöjen kerhot

Tyttökerhot on tarkoitettu 7–13-vuotiaille tytöille. Tulemalla mukaan sinulla on mahdollisuus tutustua uusiin ystäviin ja Jumalaan ja Jeesukseen. Kerhoissa pidetään hauskaa yhdessä. Kerhoissa mm. pelaillaan, askarrellaan, liikutaan ja lauletaan. Tyttökerhoa pitävät seurakunnan vapaaehtoiset nuoret kerhonohjaajat.

Kurikassa toimii useampi tyttökerho. Jalasjärvellä varhaisnuorille on tarjolla viikonloppuleirejä. Jurvassa järjestetään tytöille ja pojille yhteisiä kerhoja. Seuraa tapahtumakalenteria.

Alakoululaisten kerhot Kurikan alueseurakunnassa syksy 2021

MAANANTAISIN

- Klo 17-18 Kankaan koulun liikuntakerho (1-6 luokkien tytöille) (Täynnä)

-Kokkikerho Toivolassa klo 17.-18.15 1-6 lk tytöille (Kerho alkaa 4.10 ja mukaan mahtuu!)

TIISTAISIN

- Klo 16-17.15 Toivolan kokkikerho (1-2 luokkien tytöille) (Täynnä)
- Klo 17.45-19 Toivolan kokkikerho (3-6 luokkien tytöille) (Täynnä)

-Klo 16.30-18.00 Kepparikerho seurakuntakeskuksen alasalissa (1-6 lk tytöille ja pojille) (Täynnä)

TORSTAISIN

- Klo 17-18.15 Toivolan kokkikerho (1-6 luokkien tytöille ja pojille) (Täynnä)

PERJANTAISIN

-Klo 17-18.00 Sählykerho 1-6 lk tytöille ja pojille, seurakuntakeskuksen alasalissa.

- Klo 18-19.30 Seurakuntakeskuksen isä-poika sähly

Kerhoihin on ilmoittautuminen. Jos haluat tulla mukaan, ota yhteyttä Janna Renkoon (050- 432 3473 tai janna.renko@evl.fi)

Peltipiparien koristelua.Kokkikerho (Kurikka)

Tyttöjen kokkikerho on tytöille tarkoitettu kerho, jossa opetellaan leipomista ja ruuanlaittoa. Kerhossa on käytössä aina valmiit reseptit joka kerrralle. Kerholaiset saavat vihkon, johon valmiit reseptit on helppo laittaa. Kokkikerhossa tehdään mm. pizzaa, hedelmäsalaattia, pullaa, sämpylöitä, rahkaa, keksejä ja piirakoita.

Kokkikerho kestää noin tunnin. Ohjelmassa on aina kokkausta ja hartaus. Hartauksissa kerrotaan Jumalasta ja Jeesuksesta.

Kerhot ovat ilmaisia ja niihin voi tulla mukaan koska vain.

Mistä näen 1.-6.lkn kerhot?

Kerhot löytyvät seurakunnan tapahtumakalenterista. Valitse kohta lapsille ja lapsiperheille. Huomioithan, että Kurikan alueseurakunnan kerhot alkavat viikolla 36/2021.

Koulujen kautta jaetaan kerhoesitteet koululaisille. Esitteitä voi kysellä opettajanhuoneesta, mikäli lapsesi ei ole kerhoesitettä saanut.

Toivola, Kurikantie 15
61300 Kurikka

Varhaisnuorisotyö (7-13 vuotiaat), rippikoulu- ja nuorisotyö.