Tyttö kukkakimpun kanssa kedolla.Tyttöjen kerhot

Tyttökerhot on tarkoitettu 7–13-vuotiaille tytöille. Tulemalla mukaan sinulla on mahdollisuus tutustua uusiin ystäviin ja Jumalaan ja Jeesukseen. Kerhoissa pidetään hauskaa yhdessä. Kerhoissa mm. pelaillaan, askarrellaan, liikutaan ja lauletaan. Tyttökerhoa pitävät seurakunnan vapaaehtoiset nuoret kerhonohjaajat.

Kurikassa toimii useampi tyttökerho. Jalasjärvellä varhaisnuorille on tarjolla viikonloppuleirejä. Jurvassa järjestetään tytöille ja pojille yhteisiä kerhoja. Seuraa tapahtumakalenteria.

Alakoululaisten kerhot Kurikan alueseurakunnassa syksy 2020

MAANANTAISIN

- Klo 17-18 Kankaan koulun liikuntakerho (1-6 luokkien tytöille)

TIISTAISIN

- Klo 16-17.15 Toivolan kokkikerho (1-2 luokkien tytöille) (RYHMÄ TÄYNNÄ)
- Klo 17.45-19 Toivolan kokkikerho (3-6 luokkien tytöille) (RYHMÄ TÄYNNÄ)
- Klo 17-18 Seurakuntakeskuksen Sählykerho (1-6 luokkien pojille)

KESKIVIIKKOISIN

- Klo 17-18 Seurakuntakeskuksen jalkapallokerho (1-4 luokkien tytöille ja pojille)

TORSTAISIN

- Klo 17-18.15 Toivolan kokkikerho (1-4 luokkien tytöille ja pojille)

PERJANTAISIN

- Klo 18-19.30 Seurakuntakeskuksen isä-poika sähly

Kerhoihin on ilmoittautuminen. Ilmoittautumaan pääseen nettisivujen etusivulla olevasta linkistä (Vasemmassa reunassa "karuselli jossa kuvat vaihtuvat: klikkaa kuvaa jossa on kuvattu hyppääviä lapsia)

Värikkäitä kyniä ja teroitin.Tyttökerho (Kurikka)

Tyttökerho on tytöille tarkoitettu kerho, jossa kerholaiset pääsevät itse suunnittelmaan kerhonsisältöä kerhonohjaajan kanssa. Tyttökerhoissa askarrellaan, leivotaan, ulkoillaaan, leikitään ja pelaillaan. Joka kerhokerralle on oma teemansa ja sisältönsä. Tyttökerhossa pääset varmasti tutustumaan myös uusiin ystäviin.

Tyttökerho kestää yleensä tunnin. Ohjelmassa on aina yhteistä tekemistä ja hartaus. Hartauksissa kerrotaan Jumalasta ja Jeesuksesta sekä joka kerhossa on käytössä yhteinen kerhorukous.

Kerhot ovat ilmaisia ja niihin voi tulla mukaan koska vain. Tyttökerhoja pitävät seurakunnan vapaaehtoiset nuoret kerhonohjaajat.

Peltipiparien koristelua.Kokkikerho (Kurikka)

Tyttöjen kokkikerho on tytöille tarkoitettu kerho, jossa opetellaan leipomista ja ruuanlaittoa. Kerhossa on käytössä aina valmiit reseptit joka kerrralle. Kerholaiset saavat vihkon, johon valmiit reseptit on helppo laittaa. Kokkikerhossa tehdään mm. pizzaa, hedelmäsalaattia, pullaa, sämpylöitä, rahkaa, keksejä ja piirakoita.

Kokkikerho kestää noin tunnin. Ohjelmassa on aina kokkausta ja hartaus. Hartauksissa kerrotaan Jumalasta ja Jeesuksesta sekä joka kerhossa on käytössä yhteinen kerhorukous.

Kerhot ovat ilmaisia ja niihin voi tulla mukaan koska vain.

Mistä näen 1.-6.lkn kerhot?

Kerhot löytyvät seurakunnan tapahtumakalenterista. Valitse kohta lapsille ja lapsiperheille. Huomioithan, että Kurikan alueseurakunnan kerhot alkavat viikolla 39. Kerhot ovat syyslomaviikon ja joulukuun tauolla ja jatkuvat jälleen viikolla 2.

Koulujen kautta jaetaan kerhoesitteet koululaisille. Esitteitä voi kysellä opettajanhuoneesta, mikäli lapsesi ei ole kerhoesitettä saanut.