Tiedote 22.9 2021:

Nuortenillat nuorisotiloissa

Nuortenillat Kurikan alue-, ja kappeliseurakunnissa seuraavasti: Kurikassa keskiviikkoisin, Jalasjärvellä torstaisin ja Jurvassa perjantaisin 1-2 kertaa kuukaudessa. Päivät ja kellonajat löydät:  etusivu-->tapahtumat-->nuorille

Tilojen takia maksimiosallistujamäärä nuortenilllan ohjelmaosuuteen on 15 henkilöä. Pakollinen ennakkoilmoittautuminen illan vetäjälle viimeistään samana päivänä klo 12 mennessä WA-viestillä, jossa koko nimi + leiri. Iltojen vetäjät löydät etusivu-->tapahtumat-->nuorille. Ohjelma kestää noin tunnin ilmoitetusta alkamishetkestä, ja merkinnän rippikoulukorttiin saa vain ohjelmaan osallistumalla. Ohjelman jälkeen nuorisotilaan voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista.

Nuortenillat etäyhteyden kautta

Rippikoulukortin yhdeksästä merkistä voit kerätä neljä jumisstiirimiä seuraamalla/Zoom-nuortenillasta. Zoom:in kautta pidettävät nuortenillat perjantaisin 8.10, 5.11 ja 3.12 klo 18-19. Huom! Pakollinen ennakkoilmoittautuminen kyseisen illan nuorisotyöntekijälle WA-viestillä kokonimi+leiri+sähköpostiosoite mielellään perjantaina klo 12 mennessä. Iltojen vetäjät löydät etusivu-->tapahtumat-->nuorille.

Mikäli liityt Zoom-tapahtumaan läppärillä/pöytäkoneella, liittyminen tapahtuu selaimen kautta sähköpostilinkillä, puhelimella/tabletilla liittyminen vaatii appin asentamisen. Zoom- tapahtumassa tarvitaan videoyhteysvalmius käytettävällä laitteella. Zoom-nuorteniltaa ei voi katsoa myöhemmin tallenteena kuten jumisstriimiä seurakunnan Youtube- kanavalta. Jumalanpalvelusstriimin ja Zoom-nuortenillan huoltaja kuittaa merkin suoritetuksi rippikoulukorttiin.

Nuortenillat

Nuortenillat ovat suunnattu 7.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Nuortenilloissa on monipuolista tekemistä. Illan ohjelmasta vastaavat työtekijät tai isoset. Illoissa on myös hyvä hetki kysyä ja kertoa mieleen pulpahtelevia asioita. Nuorteniloissa hengähdetään yhdessä hartaudessa ja hengaillaan porukalla. Rippikoululaisena voit hakea nuortenillasta merkinnän rippikoulukorttiin. Illat ovat maksuttomia.

Nuoria laulamassa kitaransoiton tahtiin.

Toivolassa Kurikassa

Toivolassa pidettäviin nuorteniltoihin pääset n. 22 kertaa kuussa keskiviikkoisin klo 18-21. Rippikoulumerkin saa ohjelmaan osallistumalla, joka kestää noin tunnin klo 18 alkaen. Nuorteniltojen päävastuu on nuorisotyönohjaajalla tai nuorisotyön papilla, mutta vapaaehtoiset nuoret (isoset) voivat olla apuna toiminnan vetämisessä ja suunnittelussa.

Ajantasaisimman tiedon seuraavista nuortenilloista löydät tapahtumakalenterista hakusanalla nuortenilta. Voit seurata meitä myös instagramissa kurikanseurakunnannuoret.

Nuortenillat alkavat ohjatusti sisältäen hartauden, teemaan liittyvää toimintaa ja kahvittelua. Mitä ohjelmassa voi olla? Pelejä, leikkejä, ryhmätehtäviä, yksilötekemistä, yhdessä laulamista, jutustelua ja tutustumista uusiin ystäviin. Ohjelman on tarkoitus olla mukava hetki nuorille. Ohjelman jälkeen Toivolaan voi jäädä hengailemaan ja viettämään aikaa kavereiden kesken. Toivolassa on mahdollisuus pelata pingistä, lautapelejä, biljardia, pleikkaria ja pyötäfutista.

Seuriksella Jurvassa

Nuortenillat ovat talvikuukausina n. kerran kuussa  Jurvan seurakuntatalon alakerrassa perjantaisin klo 19-21. Rippikoulumerkin saa ohjelmaan osallistumalla, joka kestää noin tunnin klo 19 alkaen. Löydät ne käyttämällä hakusanaa: nuortenilta ja/tai Jurvan kappeliseurakunta.

Nuortenillasta vastaa aina seurakunnan työntekijä. Hän on paikalla alusta loppuun asti. Työntekijä on paikalla nuoria varten, mahdollisten yhdessäolon ja tekemisen nuorten toiveet huomioiden ja heidän kanssaan.

Nuortenillat sisältävät hartauden, illan teemaan liittyvää toimintaa ja pientä tarjoilua. Ilta tarjoaa mahdollisuuden siis sekä ohjattuun toimintaan että hengailuun kavereiden kesken. Seuriksella on mahdollisuus pelata pingistä, lautapelejä ja biljardia.

Seurakuntatalon alakerrassa Jalasjärvellä

Jalasjärvellä n. 2 kertaa kuussa torstaisin klo 16.30- 18.00.

Vs. kappalainen
Virastotalo, Kurikantie 21

Vastuualueena rippikoulutyö

Jurvan kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Kauppatie 12
66300 Jurva

Alakouluikäisten kerhot, partio, nuoret, rippikoulut, isostoiminta, yhteydenpito koulujen kanssa.

Johtava nuorisotyönohjaaja
Toivola, Kurikantie 15
Jalasjärven kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Varhaisnuorisotyö 7-14v, nuorisotyö, rippikoulutyö

Toivola, Kurikantie 15
61300 Kurikka

Varhaisnuorisotyö (7-13 vuotiaat), rippikoulu- ja nuorisotyö.