Nuortenillat Kurikan alue-, ja kappeliseurakunnissa alkavat viikolla 3 seurakunnan alueella. Päivät ja kellonajat löydät:  tapahtumat-->nuorille Huom! Pakollinen ennakkoilmoittautuminen (max. 10 os.) alueen nuorisotyöntekijälle WA-viestillä etunimi+sukunimi+leiri edellisenä päiväna klo 09-18 välisenä aikana. Osallistuthan vain, jos sinä ja perheesi olette terveitä. Ohjelmassa maskipakko, ohjelman ulkopuolella maskisuositus. 

Nuortenillat

Nuortenillat ovat suunnattu 7.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Nuortenilloissa on monipuolista tekemistä. Illan ohjelmasta vastaavat työtekijät tai isoset. Illoissa on myös hyvä hetki kysyä ja kertoa mieleen pulpahtelevia asioita. Nuorteniloissa hengähdetään yhdessä hartaudessa ja hengaillaan porukalla. Rippikoululaisena voit hakea nuortenillasta merkinnän rippikoulukorttiin. Illat ovat maksuttomia.

Nuoria laulamassa kitaransoiton tahtiin.

Toivolassa Kurikassa

Toivolassa pidettäviin nuorteniltoihin pääset n. kaksi-kolme kertaa kuussa perjantaisin klo 18-22. Nuorteniltojen päävastuu on nuorisotyönohjaajalla tai nuorisotyön papilla, mutta vapaaehtoiset nuoret (isoset) voivat olla apuna toiminnan vetämisessä ja suunnittelussa.

Ajantasaisimman tiedon seuraavista nuortenilloista löydät tapahtumakalenterista hakusanalla nuortenilta. Voit seurata meitä myös instagramissa kurikantoivola.

Nuortenillat alkavat ohjatusti sisältäen hartauden, teemaan liittyvää toimintaa ja kahvittelua. Mitä ohjelmassa voi olla? Pelejä, leikkejä, ryhmätehtäviä, yksilötekemistä, yhdessä laulamista, jutustelua ja tutustumista uusiin ystäviin. Ohjelman on tarkoitus olla mukava hetki nuorille. Ohjelman jälkeen Toivolaan voi jäädä hengailemaan ja viettämään aikaa kavereiden kesken. Toivolassa on mahdollisuus pelata pingistä, lautapelejä, biljardia, pleikkaria ja pyötäfutista.


Seuriksella Jurvassa

Nuortenillat ovat talvikuukausina n. kerran kuussa  Jurvan seurakuntatalon alakerrassa klo 19-21. Löydät ne käyttämällä hakusanaa: nuortenilta ja/tai Jurvan kappeliseurakunta.

Nuortenillasta vastaa aina seurakunnan työntekijä. Hän on paikalla alusta loppuun asti. Työntekijä on paikalla nuoria varten, mahdollisten yhdessäolon ja tekemisen nuorten toiveet huomioiden ja heidän kanssaan.

Nuortenillat sisältävät hartauden, illan teemaan liittyvää toimintaa ja pientä tarjoilua. Ilta tarjoaa mahdollisuuden siis sekä ohjattuun toimintaan että hengailuun kavereiden kesken. Seuriksella on mahdollisuus pelata pingistä, lautapelejä ja biljardia.

Ota yhteyttä

Vs. Aluekappalainen
Jurvan kappeliseurakunta
Seurakuntatoimisto, Kauppatie 12
66300 Jurva
Nuorisotyönohjaaja
Jurvan kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Kauppatie 12
66300 Jurva

Alakouluikäisten kerhot, partio, nuoret, rippikoulut, isostoiminta, yhteydenpito koulujen kanssa.

Johtava nuorisotyönohjaaja
Kurikan alueseurakunta
Toivola, Kurikantie 15
61300 Kurikka
Nuorisotyönohjaaja
Jalasjärven kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Varhaisnuorisotyö 7-14v, nuorisotyö, rippikoulutyö, partion yhteyshenkilö