Lähetyssihteerit

Lähetyssihteerit toimivat linkkinä maailmalla toimivien lähetystyöntekijöiden ja lähettäjäseurakuntien välillä ja organisoivat lähetyksen toimintaa seurakunnassa.

Tutustu myös lähetyksen myymälöihin: Lähetyskanttuuri Kurikassa ja Kirppis Jalasjärvellä

Merja Alapiha

Vt. lähetyssihteeri-nuorisotyönohjaaja
Toivola, Kurikantie 15
61300 Kurikka

Töissä 10.8.-31.12.2020

Tiina Sampakoski

Vs. seurakuntapastori
Virastotalo, Kurikantie 21
61300 Kurikka

Vastuualeeena lähetystyö

Virpi Skytte

Diakoniatyöntekijä-lähetyssihteeri
Jalasjärven kappeliseurakunta
Seurakuntatalo, Keskustie 14
61600 Jalasjärvi

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Vastuualueet:
Jalasjärven kappeliseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Kappeliseurakunnan mielenterveystyö ja hävikkiruoanjako. Kappeliseurakunnan lähetyssihteerin tehtävät.

Aluevastuu ja diakoniapiirit:
Aho, Jokipii, Kanto, Keskikylä, Ilvesjoki, Koskue ja Ylivalli. Koskuen Olopäivä ja Ylivallin päiväpiiri.

Anne Valtonen

Diakoniatyöntekijä-lähetyssihteeri
Jurvan kappeliseurakunta
Virastotalo, Kauppatie 12
66300 Jurva

Lue tarkempi esittely lisätiedoista.

Vastuualueet:
Jurvan kappeliseurakunnan asiakastyö vastaanotolla ja kodeissa. Kappeliseurakunnan vanhustyö ja Olopäivät. Koko seurakunnan isovanhempi-lapsenlapsityö. Lähetyssihteerin tehtävät kappeliseurakunnassa.

Aluevastuu ja diakonia- ja seurakuntapiirit:

Kesti, Niemenkylä, Metsäkylä, Sarvijoki ja Jurvan Kirkonkylä sekä Jurvasta Tainuskylän alue.