Miedon seurakuntakoti

Mietaantie 329, 61360 Mieto

Avoinna tilaisuuksien yhteydessä

Miedon seurakuntakoti

Miedon seurakuntakoti on rakennettu vuonna 1983 ja se sijaitsee vanhan Kauhajoentien varrella n. 9 km päässä Kurikan keskustasta. Tiloissa kokoontuu päivä- ja perhekerho, päiväpiiri- ja diakoniapiirejä sekä kinkereitä. Seurakuntakoti tarjoaa hyvät puitteet myös esim. syntymäpäivien, rippijuhlien, kihlajaisten, muistotilaisuuksien, kokousten, ristiäisten tai vaikkapa häiden pitopaikaksi. Tilaisuuksiin tarjoilun voi järjestää joko itse (esim. pitopalvelun kautta) tai seurakunnan keittiön kautta ruokailuna tai kahvitteluna. Käytössä on hyvin varusteltu keittiö. Talon edessä on runsaasti parkkitilaa ja sisälle pääse helposti myös pyörätuolilla.

Seurakuntakodilla mahtuu mukavasti juhlimaan 40–60 henkeä, lisäksi päiväkerhotilat voidaan yhdistää saliin haitariovet avaamalla. Käytössä on:

• 12 pöytää
  • 60 nojallista tuolia
  • 40 jakkaraa
  • 3 syöttötuolia
  • Syvät ja matalat lautaset, juomalasit ja kahvikalusto (120 hengelle)

Vahtimestarilta voi kysyä tarkempia tietoja tilasta sekä sopia etukäteen, jos haluaa käydä tutustumassa taloon ja tiloihin. Vahtimestari myös vastaa pöydät, liinat ja muut tarvittavat asiat tilaisuuksiin sekä siistii tilat.

Seurakuntakodin varaukset kirkkoherranvirastosta.

Katso kuvia seurakuntakodilta »

Mietaantie 329, 61360 Mieto

Miedon tyttökerho

1.-6. lkn. tytöille

Mietaantie 329, 61360 Mieto

Miedon perhekerho

Tule mukaan perhekerhoon !