Joulukassikeräys 2019 - Iso Kiitos lahjoittajille!

Tänä jouluna Joulukassikeräys järjestettiin Kurikan seurakunnassa kuudetta kertaa. Kerätyin tavara- ja rahalahjoituksin autettiin tarvitsevia Kurikan, Jalasjärven ja Jurvan alueella.

Tänä joulunaikana koko Kurikan seurakunnassa joulukasseja annettiin 493 yhteensä kappaletta.  Alueseurakunnassa jaettiin 240 joulukassia, Jalasjärven kappeliseurakunnassa 167 joulukassia ja Jurvan kappeliseurakunnassa 86 joulukassia.

Joulukassikeräykseen saattoi lahjoittaa valmiin ostoslistan mukaan kootun pussillisen (tai useamman) jouluista ruokaa. Keräykseen pystyi osallistumaan myös rahalahjoituksella. Kerätyillä varoilla koottiin lisää joulukasseja. Joulukassia jaettiin pääsääntöisesti joulukuun alkupuolella taloudellisessa ahdingossa oleville kurikkalaisille kaupungin kaikilla alueilla.

Keräykseen osallistui runsaasti yksityisiä lahjoittajia ja myös yrityksiä ja yhdistyksiä. Haluamme kiittää jokaista auttajaa runsain mitoin!

Ole mukana auttamassa

Lahjoita joulukassi

Ostoslista:

• riisiä
  • näkkileipää
  • spagettia tai makaronia
  • liha- tai kalasäilyke
  • kahvia tai teetä
  • kaakaota
  • mehua tai glögiä
  • hienoasokeria
  • ketsuppi tai sinappi
  • pipareita tai keksejä
  • shampoota tai saippuaa
  • nestemäistä pyykinpesuainetta

Huomioithan, että kassit säilytetään huoneenlämmössä. Päiväysten tulee riittää joulun yli. Halutessasi voit hankkia jouluisen tuotteen, joka mielestäsi puuttuu listasta tai jolla haluat ilahduttaa joulukassin saajaa.

Voit tuoda kassin 25.11.-13.12.2019 (ei 6.12.)

• Kurikka - seurakuntakeskuksen eteiseen ma-pe klo 9-14.
  • Jalasjärvi - seurakuntatoimiston eteiseen ma-pe klo 9-13 tai ti klo 14-17.
  • Jurva - seurakuntatoimiston eteiseen ma, to-pe klo 9-13.

Voit tuoda kassin myös suoraan diakoniatoimistoon tai johonkin seurakunnan tilaisuuteen.

tai

Anna rahalahja

Lahjoita haluamasi summa:

• Kurikka: tilille FI83 4726 0010 1093 74, kirjoita viestikohtaan ”Kurikan joulukassi 2019”
  • Jalasjärvi: tilille FI61 4726 0010 1093 82, kirjoita viestikohtaan ”Jalasjärven joulukassi 2019”
  • Jurva: tilille FI83 4726 0010 1093 74, kirjoita viestikohtaan ”Jurvan joulukassi 2019”

Ole mukana lahjoittamassa hyvää joulumieltä!

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä seurakuntamme diakoniatyöntekijöihin.

Lahjoittajat 2019

Kurikka

• Yksityishenkilöt, Spr Kurikan osasto, Lions club Jennyt, Maiseri oy, R&P Peltiverstas, Kurikan Osuuspankki, Kukkakontti, H. Ranta oy, Eläkeliitto Kurikan osasto, Rotarynaiset, Kurikan 1. Apteekki, Fysioterapia E. Varamäki, Kurikan Näkökulma, Ukkojumppalaiset, Miesten lentopallo, Nuorten aikuisten Salibandy, Koivistonkylän, Kurikan ja Polven Metsästysseurat, Kurikan aluesrk:n diakoniapiirit, Kurikka-lehti, Kurikan Halpa-Halli, Ilmajoen Yrityspalvelu Oy, Kurikan Naistensäätiö sekä Kiinteistö oy Kärrykartano

Jalasjärvi

• Yksityishenkilöt, Spr Jalasjärven osasto, JP Kunnallissanomat, Salmelan Kukka ja Hautaustoimisto, Jalasjärven kuorojen joulukonsertti, Kutosen kuoro, Ylivallin Fällyteatteriyhdistys, Turvaässät sekä Jalasjärven diakoniapiirit

Jurva

• Yksityishenkilöt, Spr Jurvan osasto, Jurvan Kyläyhdistys, Pappilan kamari, Kiinteistö oy Kärrykartano,        Hiipakka E J oy, Senkki Oy sekä Jurvan kappelisrk:n diakoniapiirit

Kiitos kun olit mukana tekemässä joulua!

Tiesitkö, että...

• Viime vuonna joulukuussa 2019 koko Kurikan seurakunnassa joulukasseja annettiin 493 kpl.
  • Aluesrk:ssa jaettiin 240 joulukassia.
  • Jalasjärven kappeliseurakunnassa jaettiin 167 joulukassia.
  • Jurvan kappeliseurakunnassa jaettiin 86 joulukassia.
  • Joulukassikeräys järjestetään Kurikan seurakunnassa nyt kuudetta kertaa. Joulukassikeräys aloitettiin vuonna 2014.

Joulukassin logo.

Tarvitsetko joulukassin?

Onko perheessäsi taloudellinen ahdinko? Tarvitsetko pussillisen jouluista ruokaa?

Lue lisää tästä linkistä »

Joulukassin elintarvikesisältöä. Sisältö voi vaihtua vuosittain pienin muutoksin.

Esimerkki joulukassin sisällöstä.