Joulukassikeräys 2022

Joulukassikeräys 2022 on alkamassa. Joulukassikeräys järjestetään jo yhdeksättä kertaa. Keräykseen voi osallistua joko lahjoittamalla joulukassin tai tekemällä rahalahjoituksen. Rahankeräyslupa on voimassa 1.11.2022 alkaen.

Joulukassin voi tuoda 21.11.-16.12.2022 välisenä aikana mihin tahansa seurakunnan tilaisuuteen TAI diakonia-/seurakuntatoimistoon

Jurvaan: ti ja ke klo 9-13

Jalasjärvelle: ma- ke klo 9-13

Kurikkaan: ma-ke klo 9-13

Joulukassin sisältö:

• riisiä/puurohiutaleita
  • kahvia
  • kaakaota
  • hienoasokeria
  • ketsuppia
  • pipareita tai keksejä
  • joulumakeisia
  • suihkusaippuaa
  • nestemäistä pyykinpesuainetta
  • yleispesuainetta
  • makaronia
  • perunamuusijauhetta
  • näkkäriä

Halutessasi kassiin voi ostaa myös muita tuotteita.

Lisäksi lahjoitusvaroilla seurakunta ostaa kasseihin kylmätavaraa: lihatuotteita, joululaatikon, juustoa, levitettä, kananmunia, torttutaikinaa ja hilloa. Lapsiperheille hankitaan vaippoja ja soseruokia.

tai

Anna rahalahja

Lahjoita haluamasi summa:

• Kurikka: tilille FI83 4726 0010 1093 74, kirjoita viestikohtaan ”Kurikan joulukassi 2022”
  • Jalasjärvi: tilille FI61 4726 0010 1093 82, kirjoita viestikohtaan ”Jalasjärven joulukassi 2022”
  • Jurva: tilille FI61 4726 0010 1093 82, kirjoita viestikohtaan ”Jurvan joulukassi 2022”

Joulukassikeräyksen keräysluvat:

Kurikka: RA/2022/1413

Jalasjärvi/Jurva: RA/ 2022/1412

Kurikan seurakunta/ Diakoniatyö, Kurikantie 21, 61300 KURIKKA.

Viime jouluna Joulukassikeräyksessä kerätyin tavara- ja rahalahjoituksin autettiin tarvitsevia Kurikan, Jalasjärven ja Jurvan alueella: Kurikassa 268 taloutta, Jalasjärvellä 179 taloutta ja Jurvassa 78 taloutta.

Kiitos, kun olet mukana auttamassa.

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä seurakuntamme diakoniatyöntekijöihin.

Lahjoittajat 2022

Kurikka

Yksityishenkilöt, SPR Kurikan osasto, Lions club Jennyt, Kurikan Rotaryklubi ry, villasukkienkutojat, Koiviston metsästysseura, Kurikan metsästysseura, Eira ja Timo Viitala & Harri Pakka, Vinyylitalo oy, POP Pankki Kurikka, Etelä-Pohjanmaan Uusheräys

Jalasjärvi

Yksityishenkilöt, SPR Jalasjärven osasto, villasukkienkutojat, Etelä-Pohjanmaan Uusheräys

Jurva

Yksityishenkilöt, SPR Jurvan osasto, Jurvan kyläyhdistys ry, villasukkienkutojat, Etelä-Pohjanmaan Uusheräys

Kiitos kun olit mukana tekemässä joulua!

Esimerkki joulukassin sisällöstä

Tiesitkö, että...

•  Joulukuussa 2021 koko Kurikan seurakunnassa joulukasseja annettiin 525 kpl.
  • Aluesrk:ssa jaettiin 268 joulukassia.
  • Jalasjärven kappeliseurakunnassa jaettiin  179 joulukassia.
  • Jurvan kappeliseurakunnassa jaettiin 78 joulukassia.
  • Joulukassikeräys järjestetään Kurikan seurakunnassa nyt yhdeksättä kertaa. Joulukassikeräys aloitettiin vuonna 2014.

Joulukassin logo.

Tarvitsetko joulukassin?

Onko perheessäsi taloudellinen ahdinko? Tarvitsetko pussillisen jouluista ruokaa?

Lue lisää tästä linkistä »