Joulukassi 2018

Lahjoittaisitko seurakunnan diakoniatyön kautta kassillisen jouluista ruokaa?

Kurikan seurakunnan diakoniatyö kerää alueittain taloudellisessa ahdingossa oleville kurikkalaisille joulukasseja, jotka sisältävät jouluista ruokaa. Voit osallistua keräykseen lahjoittamalla kassillisen ruokaa tai rahalahjoituksella.

Monessa taloudessa joulu voi olla tyhjän ruokakaapin aiheuttama koettelemus. Ei ole varaa ruokaan saati sitten jouluun. Seurakunta haluaa olla tukemassa näitä ihmisiä ja välittämässä jouluiloa lahjoitettavien joulukassien kautta.

Joulukassin voi ostaa sieltä, missä kukin tavallisestikin ostoksia tekee. Keräykseen voivat ottaa osaa niin yksityiset ihmiset, kuin yritykset ja yhdistyksetkin. Joulukassin voi koota yksin tai porukalla ja halutessaan lahjoittaa sen myös nimettömänä tuomalla kassin seurakuntakeskuksen eteiseen.

Vuonna 2018 Kurikan seurakunnan joulukassikeräyksen suojelijana toimii jurvalainen E J Hiipakka Oy:n toimitusjohtaja Kari Hiipakka.

Jouluinen tervehdys Kurikan Jurvasta!

Minulle on kunnia toimia Kurikan seurakunnan Joulukassi 2018 -keräyksen suojelijana. Keräys toteutetaan nyt viidettä kertaa.

Jouluun liittyy monia perinteitä, jotka uudistuvat ajassa. Vielä hetki sitten muovikuusi oli suuri ihmetys, mutta nykyisin se pystytetään moneen kotiin jo viikkoja ennen joulua. Pysyvää on kuitenkin se, että jouluun liittyy toive siitä, että kaikilla on mahdollisimman hyvä olla. Joulukassi-keräyksellä voidaan jakaa hyvää oloa niille, joilla ei ole voimia tai mahdollisuutta valmistella joulua itse.

Viime vuonna keräyksen kautta jaettiin yli 438 Joulukassia kurikkalaisille lähimmäisillemme. Tarvetta kasseille on tänäkin vuonna. Joulukassi 2018 -keräykseen voit osallistua lahjoittamalla ruokakassin tai varoja. Hyvä joulunolo tulee siitä, kun yhdessä pidämme huolta toisistamme.

- Jouluterveisin, Kari Hiipakka

Ole mukana auttamassa

Lahjoita joulukassi

Ostoslista:

• riisiä
  • perunamuusijauhetta
  • spagettia tai makaronia
  • liha- tai kalasäilyke
  • kahvia tai teetä
  • kaakaota
  • mehua tai glögiä
  • hienoasokeria
  • ketsuppi tai sinappi
  • pipareita tai keksejä
  • shampoota tai saippuaa
  • nestemäistä pyykinpesuainetta

Huomioithan, että kassit säilytetään huoneenlämmössä. Päiväysten tulee riittää joulun yli. Halutessasi voit hankkia jouluisen tuotteen, joka mielestäsi puuttuu listasta tai jolla haluat ilahduttaa joulukassin saajaa.

Voit tuoda kassin 26.11.-13.12.2018 (ei 6.12.)

• Kurikka - seurakuntakeskuksen eteiseen ma-pe klo 9-14.
  • Jalasjärvi - seurakuntatoimiston eteiseen ma-pe klo 9-13 tai ti klo 14-17.
  • Jurva - seurakuntatoimiston eteiseen ma, to-pe klo 9-13.

Voit tuoda kassin myös suoraan diakoniatoimistoon tai johonkin seurakunnan tilaisuuteen.

tai

Anna rahalahja

Lahjoita haluamasi summa:

• Kurikka: tilille FI83 4726 0010 1093 74, kirjoita viestikohtaan ”Kurikan joulukassi 2018”
  • Jalasjärvi: tilille FI61 4726 0010 1093 82, kirjoita viestikohtaan ”Jalasjärven joulukassi 2018”
  • Jurva: tilille FI83 4726 0010 1093 74, kirjoita viestikohtaan ”Jurvan joulukassi 2018”

Ole mukana lahjoittamassa hyvää joulumieltä!

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä seurakuntamme diakoniatyöntekijöihin.

Joulukassi 2018

Lahjoittajat 2018

Päivitämme alle listaa keräykseen osallistuneista yrityksistä ja yhdistyksistä.

Kurikka

Jalasjärvi

Jurva

Kiitos kun olet mukana tekemässä joulua!

Tiesitkö, että...

• Viime vuonna joulukuussa 2017 koko Kurikan seurakunnassa joulukasseja annettiin 438 kpl.
  • Aluesrk:ssa jaettiin 225 joulukassia.
  • Jalasjärven kappeliseurakunnassa jaettiin 141 joulukassia.
  • Jurvan kappeliseurakunnassa jaettiin 72 joulukassia.
  • Joulukassikeräys järjestetään Kurikan seurakunnassa nyt viidettä kertaa. Joulukassikeräys aloitettiin vuonna 2014.

Tarvitsetko joulukassin?

Onko perheessäsi taloudellinen ahdinko? Tarvitsetko pussillisen jouluista ruokaa?

Lue lisää täältä »

#joulunlahja

Joulunaika erityisesti on hyvän tekemisen aikaa. Sekä auttaja että autettu saavat siitä hyvän mielen. Autoitko apua tarvitsevaa lähimmäistäsi? Annoitko aikaasi sitä kaipaavalle? Osallistuitko jouluiseen avustuskampanjaan? Vai onko joku tehnyt hyvää juuri sinulle? Jaa jouluinen teko somessa tagilla #joulunlahja ja levitä hyvän tekemisen iloa. Nostamme jouluisia tekoja seurakunnan nettisivuille joulumieltä tuomaan.

Esimerkki joulukassin sisällöstä.