Joulukassikeräys 2021 on päättynyt.

Tänä jouluna Joulukassikeräys järjestettiin Kurikan seurakunnassa kahdeksatta kertaa. Kerätyin tavara- ja rahalahjoituksin autettiin tarvitsevia Kurikan, Jalasjärven ja Jurvan alueella:  Kurikassa 268 taloutta, Jalasjärvellä 179 taloutta ja Jurvassa 78 taloutta.

Kiitos, kun olit mukana auttamassa.

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä seurakuntamme diakoniatyöntekijöihin.

Joulukassiin tulevia ruokatarvikkeita ja pesuaineita.

Lahjoittajat 2021

Kurikka

Yksityishenkilöt, SPR Kurikan osasto, Lions club Jennyt, Kurikan Rotaryklubi ry, Kurikan 1.apteekki, Kiinteistö oy Kärrykartano, Alasalin lentopallomiehet, Kurikan kaupungin joulukorttiraha, villasukkienkutojat, Koiviston metsästysseura, Kurikan metsästysseura, Pohjanmaan kalusteen työntekijät, Kurikan Kukkakontti Oy, Eläkeliiton Kurikan yhdistys ry, Fysioterapeutti Esa Varamäki, Kankaan koulun vanhempainyhdistys, Vinyylitalo oy, Kurikka-lehti, Halpa-Halli, Kurikan Näkökulma oy, POP Pankki Kurikka, seuriksen keskiviikon säbäporukka, LVI-Ala-Lipasti

Jalasjärvi

Yksityishenkilöt, SPR Jalasjärven osasto, Kiinteistö oy Kärrykartano , Kurikan kaupungin joulukorttiraha, villasukkienkutojat, Pohjanmaan kalusteen työntekijät, Salmelan kukka ja hautaustoimisto, JP-kunnallissanomat, Kiinteistöässät, Jenni Liikaojan konsertin tuotto.

Jurva

Yksityishenkilöt, SPR Jurvan osasto, Jurvan kyläyhdistys ry, Kiinteistö oy Kärrykartano , Kurikan kaupungin joulukorttiraha, villasukkienkutojat, Pohjanmaan kalusteen työntekijät, Senkki Oy

Kiitos kun olit mukana tekemässä joulua!

Tiesitkö, että...

•  Joulukuussa 2020 koko Kurikan seurakunnassa joulukasseja annettiin 517 kpl.
  • Aluesrk:ssa jaettiin 250 joulukassia.
  • Jalasjärven kappeliseurakunnassa jaettiin  193 joulukassia.
  • Jurvan kappeliseurakunnassa jaettiin 74 joulukassia.
  • Joulukassikeräys järjestetäänn Kurikan seurakunnassa nyt kahdeksatta kertaa. Joulukassikeräys aloitettiin vuonna 2014.

Joulukassin logo.

Tarvitsetko joulukassin?

Onko perheessäsi taloudellinen ahdinko? Tarvitsetko pussillisen jouluista ruokaa?

Lue lisää tästä linkistä »

Esimerkki joulukassin sisällöstä.