Nuoria ehdokkaita kuvassa. Asetu ehdolle jos haluat vaikuttaa seurakuntasi tulevaisuuteen!

Seurakuntavaaleissa pääset vaikuttamaan oman seurakuntasi tulevaisuuteen

Marraskuussa 2018 äänestetään seurakuntaasi uudet päättäjät seuraavaksi neljäksi vuodeksi. He päättävät siitä, millaisia linjauksia  seurakunnassa seuraavina vuosina tehdään ja mihin varoja käytetään. Luottamushenkilöt valitsevat myös jäseniä kirkolliskokoukseen, jossa päätetään kirkon yhteisistä asioista.

Minun kirkkoni

Paikallislehden toimittaja kävi haastattelemassa luottamustehtävissä toimivia seurakuntalaisia.

Voit silmäillä aukeamaa tästä linkistä.

Juttu on ilmestynyt Jurvan Sanomissa 7.11. sekä JP-Kunnallissanomissa ja Kurikka-lehdessä 8.11.

Kiitos kaikille äänestäneille, kaikille ehdokkaille ja niille jotka ovat työskennelleet avoimen ja demokraattisen kirkon puolesta.

Seurakuntavaalit 2018

Vaalipäivä

18.11.2018

Ohjeita

Kurikan seurakuntaan valitaan vaaleissa ainoastaan kirkkovaltuusto. Ohjeessa olevat maininnat seurakuntaveunostosta eivät koske Kurikan seurakuntaa.

Vaalilautakunnan kuulutukset

Tulevista linkeistä näet vaalilautakunnan viimeisimmät kuulutukset.

Ehdokasasettelu
Äänioikeutettujen luettelo
Kuulutus seurakuntavaaleista
Seurakuntavaalien ennakkoäänestys

Ehdokaslistojen yhdistelmä

Kurikan seurakunnassa 18.11.2018 toimitettavien seurakuntavaalien ehdokaslistojen yhdistelmä on nähtävänä 28.10.–18.11.2018 seurakunnan kirkkoherranviraston ilmoitustaululla, osoite Kurikantie 21, 61300 Kurikka. Ehdokaslistojen yhdistelmiä on saatavana kirkkoherranvirastosta ja seurakuntatoimistoista niiden aukioloaikoina. Lisätietoja löytyy myös vaalien verkkosivuilta seurakuntavaalit.fi.

Näet ehdokaslistojen yhdistelmän tästä linkistä.

#minunkirkkoni