Yhteisvastuu lounas

Kurikan seurakuntakeskus

Tervetuloa Yhteisvastuu lounaalle!

Maistuva lounas pöytä Kurikkalaiseen tapaan. Lapsille oma menu. Lounaan hinta 12€ aikuiset, 6€ koululaiset, opiskelijat ja varusmiehet sekä alle kouluikäiset ilman.
Lounaalla tarjotaan: perunat, ulkofilee, maksalaatikko, makaronilaatikko, höyryporkkanat, vihreäsalaatti, sallatti, puolukkaa, munia, silliä, leivät, juomat jälkiruokana kahvi / tee ja leivonnainen

Lapsille: perunat, jauhelihakastike, makaronilaatikko, porkkanaraaste, jäävuorisalaatti, melonilohkot, kurkkutikut juusto ja leivät ja juomat

Lounaan yhteydessä on myös arpajaiset Yhteisvastuun hyväksi. Arvan hinta 1 €! Arvotaan klo 14.

Eila Ojalalla, Takatie 115

Lohiluoman diak.piiri

Tervetuloa diakoniapiiriin Ojalalle!

Koivistonkyläntie 110

Suomen lähetysseuran piiri

Marjatta ja Jorma Laulajalla

Kesärannan leirikeskus

Ilvesjoen, Koskuen ja Ylivallin diakoniapiiri Kesärannassa

Tervetuloa Ilvesjoen, Koskuen ja Ylivallin entiset ja uudet diakoniapiiriläiset syksyn ensimmäiseen kokoontumiseen Kesärannan leirikeskukseen Mustalammintie 730.