Kirkonkylän diakoniapiiri

Ulla ja Seppo Antikaisella Kissikuja 33

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren. Työntekijänä tästä piiristä vastaa Pirjo Sariola.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kirkonkylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa klo 19-21.

Jurvan kirkko

Perhejumalanpalvelus

5. sunnuntai pääsiäisestä. Rukoussunnuntai, aihe: Sydämen puhetta Jumalan kanssa. Päiväkerhojen ja perhekerhojen kevätjuhla.

Kurikan kirkko

Perhejumalanpalvelus

5. sunnuntai pääsiäisestä. Rukoussunnuntai, aihe: Sydämen puhetta Jumalan kanssa. Kouluun lähtevien siunaaminen.
Varhaiskasvatuksen kevätkirkko.

Jalasjärven kirkko

Perhekirkko

Pyhäpäivä: 5. sunnuntai pääsiäisestä (Rukoussunnuntai, Rogate)