Jurvan perhekerho

Jurvan pappila

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kokoontumispaikka, jossa on ohjattua toimintaa sekä mahdollisuus vapaaseen leikkiin ja aikuisilla mahdollisuus keskustella keskenään.

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki lapset äidin, isän tai muun lapsia hoitavan aikuisen kanssa. Aloitamme kerhotuokion yhteisellä kirkkovuoteen liittyvällä hartaudella ja toimintatuokiolla. Tämän jälkeen on vapaata leikkiä ja keskustelua. Perhekerho on oiva tapa tuoda lapsi mukaan seurakunnan toimintaan pienestä pitäen. Samalla vanhemmille tarjoutuu mahdollisuus keskustella muiden vanhempien ja seurakunnan työntekijöiden kanssa omaan arkeen liittyvistä asioista.

Jurvan kappeliseurakunta

Jyrän seurakuntakoti

Tyttökerho

1-6 lk. tytöille ja äideille

Kurikan seurakuntakeskus

Isä-Poikasähly

Kouluikäiset pojat ja isät pelailemassa porukalla

Jurvan seurakuntatalo

Ihmepäivä

Olis kiva tehdä jotain, mutta mitä? Ihmepäivässä on monenlaista kivaa puuhaa. Voit tulla yksin tai kaverin kanssa.