Kurikan kirkon tapulin nurkalla

Tervetuloa nauttimaan kuppi kahvia ja maukkaita vohveleita

Kesätorit ovat kesän joka tiistai Kurikan kirkon tapulin nurkalla. Myynnissä kahvia ja vohluja ym. leivonnaisia.

Kesätorin järjestää tänään Keräkerho.

Tervetuloa!

Lähetyssihteeri-nuorisotyönohjaaja
Lähetyskanttuuri/Toivola, Kurikantie 15
61300 Kurikka

Kurikan kirkko

Kesätori Tapulin nurkalla

Jurvan seurakuntatalo

Ilosanoman iltapäivä

Kurikan seurakuntakeskus

Kirkkokahvit 2018-2019

Oletko ollut mukana laittamassa kirkkokahveja tai iltateetä Kurikan kirkossa tai olisitko kiinnostunut tulemaan mukaan toimimaan tässä arvokkaassa palvelutehtävässä, joka velvoittaa juuri niin usein kuin itse haluat - esimerkiksi vain yhtenä pyhänä vuodessa? Kurikan kirkossa on pyritty järjestämään joka pyhä mahdollisuuksien mukaan kirkkokahvit tai iltatee vuoden 2017 alusta alkaen. Edelleen tarvitaan kaikkia niin entisiä kuin myös uusia tekijöitä mukaan rinkiin! Kokoonnumme tulevien syksyn ja talven kirkkokahvien ja iltateetarjoilujen merkeissä to 6.9.2018 klo 18 seurakuntakeskuksessa. Kokoontumisessa on mm. mahdollista varata kahvitus- ja iltateevuoroja syksyn ja talven osalta.Tervetuloa mukaan!