Pitkämön diak.piiri kutsuu Lohiluoman diak.piirin

Kylätalo, Syväojantie 569

Tervetuloa Pitkämön Kylätalolle diakoniapiiriin!

Pitkämön diakoniapiiri Kylätalolla, Syväojantie 569, mukaan kutsutaan Lohiluoman diakoniapiiri. Emäntinä Liisa Peltonen ja Anni Paloneva.

Mukana diakoniatyöntekijä Mervi Laasanen.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan. Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.

(Jal) vanha srk-talo

Lähetyksen kirpputori

Lähetyksen kirpputoori Vanhalla seurakuntatalolla
pe 17.8.2018 klo 12.00 - la 18.8.2018 klo 16.00